Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

monika32080

linia nigra

Polecane posty

Zgłoś naruszenie [8 minut temu] Linia nigra Hej w którym miesiącu ciąży pojawia się linia od pępka w dół zwana inaczej linią nigra ? czy może pojawić się w pierwszych 2-3 tygodniach od zapłodnienia ?

Gość karakułła
oczywiscie, ze moze

:D To znowu Ty :D Teraz zauważyłaś ciemną linię? :classic_cool: Umyj się, bo to nie jest u Ciebie objaw ciąży. 😴

no mam takie ciemne coś, może i to miałam wcześniej ale nigdy nie zwracałam uwagi na too

Gość karakułła
z brudu ta linia nie powstaje, Moniczko radze zrobic test ciazowy

Prewersja dzięki widzę, że umiesz rozmawiać z ludźmi i nie obrażać ich tylko wytłumaczyć

Gość karakułła
moniczko, jest mozliwa ta linia w tym momencie od zaplodnienia. Musisz zrobic test ciazowy i przestac sie denerwowac, bo tylko szkodzisz dziecku, ktore byc moze juz nosisz pod sercem :(

Ta lilnia pojawia się w drugim lub trzecim trzymestrze ciąży tzn. 4-9 miesiąc. Gdyby nawet do zapłodnienia doszło (a z tego co pisałaś wczoraj to szanse na to są dużo poniżej 1%) to Twój organizm ledwie zaczął czuć, że jest w ciąży i chwilę potrwa zanim zacznie produkować w dużej ilości progesteron, co z kolei spowoduje większą produkcję melaniny co jest powodem powstawania tej ciemnej linii.

Gość karakułła
najlepiej posluchaj sie lekarza i testu ciazowego - zrob taki test z krwi, bo te apteczne czasem oszukuja

Gość karakułła
wszystko zalezy od kobiety, u Ciebie linia mogla sie pojawic wlasnie 2-3 tygodnie od zaplodnienia

Gość ghjkhjkghjk
takie objaw wyglada na ciaze lec do ginekologa i to w podskokach!! boshe

Ona nawet nie miała spermy w okolicach wejścia do pochwy. :o Nie pójdzie do ginekologa, bo gdyby miała pójść to zrobiłaby to już kilka dni temu, kiedy zaczęła zakładać te tematy. :o

Moniko-ja mam do Ciebie takie pytanie. Co Cię przekona, że nie jesteś w ciąży? 1. Jak Ci ginekolog powie, że nie jesteś? 2. Wynik testu z sików? 3. Wynik testu z krwi? 4. Miesiączka? 5. Nic?

Gość ghjkhjkghjk
miala nie miala, oznaki ciazy sa niech idzie do ginekologa i to czympredzej

Jakie oznaki ciąży? :o :o :o :o :o Bo przeczytała o ciemnej linii, która pojawia się w ciąży i teraz sobie wmawia, że ją ma? :o

Gość yukkari
linia pojawia się w drugim, ale cześciej w 3-cim trymestrze, mi poawiła się w 8 m-cu. w 2-3 tygodniu napewno nie

Gość karakułła
skad wiesz czy sobie wmawia? widzialas jej brzuch?

Bo tak się zachowują wszystkie panikujące nastolatki, które obawiają się, że są w ciąży.

Gość monnikuśka
mi sie pojawila z 3 tygodniu :(

Mi się pojawiła 3 godziny po zapłodnieniu. :o :o :o :o :o :o :o :o :o

No to współczuję, bo z tego co pamiętam to pisałaś wczoraj, że masz nieregularne miesiączki, więc możesz długo czekać. Pójdziesz do ginekologa czy się boisz/wstydzisz?

wstydzę się bo jeszcze nigdy nie byłam, wgl boje się porozmawiać z mama, a jak gadam z siostrą to się śmieje ze mnie i wgl w nikim nie mam wsparcia ;( taty nie ma ;(