Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniafajnaania

INFORMATYK - POMOCY --NIE UMIEM ZAINSTALOWAC PLIKU

Polecane posty

Gość aniafajnaania

bardzo mi zalezy -------------------------- dziecku obiedalam gre ktora jest do pobrania z chomikuj.pl lecz tam jest plik z ta gra w formacie skompresowanym --za nic nie umiem otworzyc tego -- czy jakis informatyk lub ktos kto ma chomika sciaga pliki stamtad moze mi pomoc wyjasnic jak to robi sie odwdziecze sie chetnie podam ci kod sms 30 zloty na komorke doladujesz sobie' strasznie wazne to dlamnie

Gość lllllllllllllllllllllllllllllo
winrar lub winzip pobierz i wypakuj, prawym przyciskiem myszy i "Extract here" np, wypakujesz w danym miejscu

Gość aniafajnaania
--ale napisz mi jak mozesz bede wdzieczna tak dla kogos kto zupelnie spabo sie zna jak dla glupiej bladynki --jak to wogole sciaga sie co robic? krok po kroku sciagam plik z chomikuj pl na dysk c tak i co dalej z tym plikiem robic mam? co naciskac jakie komendy ?

plik który pobrałaś jaką ma końcówkę(rozszerzenie)? to wtedy będziemy wiedzieli jaki potrzebny jest program do rozpakowania, moga być końcówki .rar , .zip itd jak nie wiesz jak to sprawdzić to daj prawym przyciskiem myszy na to co pobrałaś, właściwości i tam będzie pisać

Gość nik ci nie pomugł
a jaka gra najlepiej to do sąsiada

Gość sorex
Ściągnij sobie program winrar, lub 7- zip. Na przykład stąd 7-zip www.7-zip.org/ Bezpośredni link do pobierania. www.7-zip.org/download.html Wybierasz odpowiednią wersję dla swojego systemu operacyjnego albo 32 bity, albo 64 i ściągasz a potem instalujesz, w czym problem. Winrar http://www.winrar.pl/winrar/pobierz Wybierasz odpowiednią wersję dla swojego systemu, albo 32 bity, albo 64 bity Jakie jest rozszerzenie pliku?