Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mozaaaikkaa

Wiosenny płaszczyk dla dziewczynki r.62

Polecane posty

Gość ???!!!??????????????
sliczny, ale rozm. 62 nosila moja corka jako noworodek (urodzila sie b.duza) a noworodkowi, nawet niemowleciu do 6 miesiaca zycia nie ubralabym czegos takiego-niefunkcjonalne i niewygodne-ale to moje osobiste zdanie :) Moje dziecko nosilo w tym wieku polarowe pajace-super sprawa-miekkie, wygodne, a chyba takie powinny byc ciuszki dla niemowlat a nie cuda niefunkcjonalne, co tylko oko mamuski i calej reszty ciesza:P

Gość a moja własnie
takie nosi :) Te ciuszki sa z bardzo miękkich tkanin i wyglądają jak dla dorosłego a na prawdę są zupełnie przystosowane do potrzeb dziecka ciągną się nie obcierają. Kopiłabym bo bardzo mi się podoba, ale moja gwiazdka właśnie wyrasta z 62. Szkoda ze on nie na 68 bo jest cudny.

Gość mozaaaikkaa
moja corka go zalozyla gdy miala 4 miesiace, wkraczala 5 miesiecy i byl juz lekko za ciasny. takze mamy ocencie jaki jest:))) na metce jest 62.. owszem jest baaardzo mieciutki

Gość mozaaaikkaa
tyle, ze ja mam male dziecko :)

Gość a jak duza byla twoja córcia?
jaką miała długość i ile ważyła bo dziecko dziecku nie równe. Moja jest bardzo duża. Ma co prawda 2 miesiące ale większosć 62 już jest za ciasna i obawiam się ze by mi go nie włożyła :(

Gość hal aj ken tejk?
bo dzieci teraz nie sa dziecmi tylko laleczkami do wystrojenia-takie moje zdanie. najbardziej mnie przerazaja matki, ktore malenkim corkom, ktorym ledwo wloski od glowki odrosly, robia kitek na czubku glowy-szczyt glupoty-ale przeciez jak to cudnie wyglada, no nie? :P

Gość mozaaaikkaa
mam dziecko na rekach bo bym podala wymiary. podajcie meila to pozniej wysle dlugosc calkowita i szerokosc

Gość jola drutowicz 31
chyba nadawał jej wiecej uroku a nie nadawała.. w opisie aukcji bład taki maly.. a palszczyk ok

Gość mozaaikkkaaa
Dł, 35cm, szer -25cm

Gość łojojojj
angells...to ty?????