Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nastka16

okres na początku ciąży?

Polecane posty

Gość Nastka16

hej, to moja pierwsza ciąża. Niecałe dwa tygodnie temu robiłam test ciążowy i wyszedł pozytywnie :) Kilka dni później wykonałam ponownie test aby się upewnić, też był pozytywny :) Lecz wczoraj dostałam normalnie okres, boje się że coś może się dziać, co o tym myślicie?

Gość wczoraj dostałaś okres
i tak spokojnie siedzisz sobie tutaj zamiast już dawno być u lekarza?:O

Gość Nastka16
no właśnie jutro mam wizyte, jestem tutaj żeby dowiedzieć się czy któraś z was też tak miała i co z tego wynikło

Gość Do nastka16
nie czekalabym ani dnia i minuty na wizyte - szpital i szybka pomoc. Nie kazde krwawienie w ciazy oznacza zaraz poronienie, ale niestety wiekszosc tak. A ten "okres" to jest mocny jak zawsze?

Gość csaln cxkjewqndhnjcznxkjn ???
ciekawe od kiedy można mieć w ciąży okres :/ poczytaj kobieto i pędem do lekarza!!!! nie jutro,dziś!!!

Gość Nastka16
nie, nic mnie nie boli a okres mam spóxniony i to tydzień a po drugie jest on taki jak zawsze

Gość Moja koleżanka
miała okres w ciąży aż do 5 miesiąca. Ale nie bagatelizuj i idź do lekarza. Nigdy nie wiadomo niestety ...lepiej chuchać na zimne ;-)

Gość csaln cxkjewqndhnjcznxkjn ???
kobiety okres jest jak niezapłodniona komórka jajowa sie złuszcza wraz z hm" wysciółką macicy". jeśli lekarz byłby w porządku to ZARAZ kazał by przyjechać po usłyszeniu,że jest krwawienie.

Gość autorko masz 16 lat
?

Gość Nastka16
nie mam 23 lata ;p

Gość Nastka16
tzn? o jakich?

Gość autorko masz 16 lat
chociażby takich, że w czasie ciąży nie ma @ i każde krwawienie jest niebezpieczne i na pewno nie jest normalne w ciąży nie rozumiem jak mogłaś nie pojechać wczoraj do lekarza

Gość Nastka16
wiele czytałam na ten temat i niektóre kobiety maja normalnie okres w ciąży

Gość do ZaciekawionaToba
"okres" - bo nie jest to okres w ciazy nie jest normalna sprawa!!!!!! Czasami zdarza sie ze progesteron za szybko rosnie i pojawia sie krwawienie przypominajace miesiaczke, ale na pewno nia nie jest. Jesli kobieta ma lekki emiesiaczki, nie intensywne - moze to pomyslic z krwawieniem miesiaczkowym. Jesli jednak normalne trwalo 5-6 dni i to takze tyle trwa, badz jest dluzsze i bardziej intensywne, nie nazwala bym tego normalnym krwawieniem w ciazy. Poza tym krwawienie "normalne" jak to nazwalas w ciazy zdarza sie (jak juz pisalam, jelsi progesteron szybko nie rosnie), ale oprocz tego ze jest mniej intensywne to nie towarzysza mu bole jak podczas miesiaczki i krew jest koloru ciemniejszego, bez skrzepow. Nie wolno niczego bagatelizowac i to NIE JEST NORMALNE! Widze ze wypowiadasz sie na wilu watkach nie majac zielonego pojecia o fizjologi kobiety, ciazy, zaplodnieniu itd. Lepiej dmuchac na zimne, niz sluchac takiej 'normalnej" co daje "normalne" rady i pozniej zalowac.