Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fifin

proszę was pomoc dam radę to zrobic sama?

Polecane posty

Gość fifin

Mam 19 lat. zawsze byłam przy kości . Schudłam w pół roku został mi płaski tyłek z rozstępami cycki obwisłe brzuch obwisły i dużo cellulitu Moge jakos naprawic ciało? nie mam kasy na jakies zabiegi moge sama cos zdzialac?

Gość saszszka
nie mozesz nie pozwalamy :D

Gość A moim zdaniem jest tak, ze
Po pierwsze cwiczenia, po drugie balsamy ujędrniajace więcej pomysłów nie mam. Ile masz wzrostu ile ważyłas i ile ważysz teraz?

Gość fifin
ważyłam 85 schudłam do 56 kg w pół roku ... poprostu nie ćwiczyłam katowałam się dietą nie balsamowałam ciała

rozstępy pokonasz, kup sobie specjalną gąbkę i masuj się, ale codziennie. Cyce też wyćwiczysz, rób rózne pompki, poszukaj w necie. zła wiadomość- z cellulitem chyba sama nie wygrasz. ale co druga go ma, jesteś szczupła to pewnie tak nie widać

Gość nototerazja
Zalinkuj tą specjalna gąbkę Tavi - proszę bardzo :)

w rossmannie kupiłam, mocno drapiąca :)

Masakra, GRATULUJE choc to za szybkie tempo i skóra nie nadążyla. Uprawiasz jakis sport? Jesli masz rower jezdzij- kształtuje całą sylwetkę, podobno rolki robia dobrze na nogi i pośladki. No i jednak warto zainwestować w balsamy, moze wizyta u dermatologa i on cos doradzi. Jakie balsamy sa dobre nie wiem, na biust mam z eveline i chyba jest ok, maja cała linie do modelowania sylwetki. A! Ostatnio kupilam z AA Ciało szczupłe antycellulitowo- wygladzajacy żel do pielęgnacji ciała i bylam zdziwiona, ze az tak napina skórę wiec chyba jest dobry. Nie wiem ile kosztuje, ja kupilam w promocji za 10 zl

Gość fifin
proszę podasz link do gąbki? jestem zmasakrowana i załamana No postawcie się w mojej sytuacji schudłam by wreszcie żyć jak człoowiek a został ze mnie flak..

Też zaintrygowała mnie ta gąbka. Czy to jakas specjalna, czy zwykła z tych ostrych?