Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sprytna szczesciara

Jak szybko uklada sie kostke brukowa ?

Polecane posty

Gość sprytna szczesciara

tzn. ile czasu moze zajac ulozenie 10m2 ? orientuje sie ktos, czy da sie ulozyc w 1 dzien ?

Gość shhshhshs
to zalezy w ile osob

Gość sprytna szczesciara
1 osoba - moj maz :) ale cos mi marudzi, ze to jest na tydzien pracy, wierzyc mi sie nie chce, dlatego moze sa tu fachowcy i potwierdza lub podwaza jego zdanie :) Ile tak naprawde moze to zajac ? :o

Gość sprytna szczesciara
no i jak ? zna sie ktos ?

Gość miastowy
a co z podłożem? gotowe?

Gość sprytna szczesciara
nic nie jest gotowe, na razie trawa w ogrodzie :( no ile to moze trwac ? napiszcie prosze orientacyjnie

Gość miastowy
będą krawężniki?

Gość sprytna szczesciara
nie, chodzi o taki prostokat pod stol oraz krzesla

Gość miastowy
rozejdzie Ci się :( Muszą być krawężniki.

Gość sprytna szczesciara
to nie wiedzialam, ze jest cos takiego potrzebne, nie znam sie :( no ok wiec ile czasu moze to zajac ? dzien?dwa?tydzien?

Gość miastowy
Jak będziesz pracować sama to 1-2 tygodnie. Tak myślę. Ekipa zrobi w 2 dni

Gość sprytna szczesciara
no to niezla rozpietosc :( Moj maz bedzie robil to sam, wiec raczej mial racje, ze tydzien to minimum a ja chcialabym miec to juz gotowe 😭 dziekuje za wypowiedzi:)

Gość miastowy
Ale możesz wyrównać teren i położyć płyty chodnikowe :)

Gość sprytna szczesciara
to nie to samo ...... a juz tak na to czekam, codziennie go ponaglam, ale sa inne prace w ogrodzie, wiec musze poczekac, w sumie dla mnie to smutna wiadomosc 😭 dziekuje miastowy za rozmowe, ja tez z duzego miasta jestem :) pozdrawiam piatka 🖐️

Gość miastowy
hej, baw się dobrze :)

Gość gość
a to zalezy, ja kupowalam kostke od fachowców www.gramar-kostka.pl i poprosilam ich o ulozenie, to zajelo to mniej wiecej kilka dni 2-3 :) ale wszystko bylo solidnie i dobrze ulozone :)

Gość gość
Kupiłem kostkę od http://www.epatio.pl/ . Widać, że to fachowcy. Ułożyli wszystko bardzo porządnie, w 2 dni już było zrobione. :) Ogólnie kostka dobra, trwała i fajnie wygląda. Na pewno lepiej zamówić niż męczyć się samemu.

Gość gość
I czego sie spamiarze spinacie? Przecież ona już dawno mu tak dope utruła, tak obrzydziła ten świat, że on tą kostkę daaawno połozył :D

Gość gość
Jeśli nie masz zbytnio czasu, a zależy Ci na szybkim położeniu kostki brukowej to moim zdaniem fajnie byłoby dac komuś robotę i np. wynająć http://www.kostka-ditrich.pl/galeria.html znają sie na tym co zresztą podsyłam na zdjęciach

Gość gość
Zalezy kto to robi. MI układali specjaliści z kost-betu i poszło im barzo sprawnie. Także polecam zdać się na speców a nie na niedzielnych fachowcow.

Gość gość
Jeśli nie znasz się na ułożeniu kostki i będzie szło Ci szybko to znaczy tylko o jednym- robisz to źle. Najlepiej skontaktować się z profesjonalną firmą, z dobrymi fachowcami. Polecam Ci brukastwo-zabierzów.pl - są świetni!

Gość gość
mysle, ze jeden dzien starczy, zalezy jaka powierzchnia ;) ja moj podjazd dwa dni ukladalem, kostke kupowalem od www.gramar-kostka.pl

Gość gość
tez myślę ze ekipa zrobiałany to w jakies 2 dni. Wszystko zalezy od tego czy znajdziesz solidnych i uczciwych brukarzy. U mnie kostke układała ta firma z warszawy http://www.kostka.info.pl. I nie mogę narzekac.

Gość gość
Wszystko zależy, to moja ulubiona odpowiedź ;) Powiem wam, że mój podjazd do garażu firma Empart http://empart-ogrody.pl/oferta/brukarstwo zrobiła w dwa dni. Był u mnie wcześniej fachowiec, który twierdził, że 5 dni się zrobi, ale znam przypadki kiedy w jeden dzień jest wszystko gotowe ;)

Gość gość
Jeżeli wynajmie się do tego solidną firmę to nie zajmuje to nie wiadomo ile czasu. Mi znajoma poleciła Mabud www.phumabud.pl i jestem pod tym względem bardzo zadowolona. Zrobili to szybko ale jednocześnie dokładnie. Do tego kostka ma ładny kształt i kolor więc swój charakter.

Gość gość
ja wolałam skorzystać z usług profesjonalistów, kupiłam kostkę i zamówiłam układanie kostki u http://gryf-kostka.pl/ wszystkim zajęli się bardzo dobrze

Gość gość
Najpierw myślałam, że sam szybko położę, ale jak dowiedziałem się co i jak, to odpuściłem, i dobrze, bo na pewno tak dobrze bym nie ułożył, szczególnie że chcieliśmy jakiś fajny wzór. Fachowcy z http://www.kostka-ditrich.pl/ uwinęli się szybko i dobrze, że się na nich zdałem.