Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cama_85

I byłam u Ginekologa..

Polecane posty

Hej i byłam dziś u ginekologa po 3 testach o pozytywnym wyniku pani Ginekolog zbadała mnie USG zrobiła ,ale powiedziała abym przyszła za 2 tygodnie bo nic nie widziała powiedziała ,że zarodek jest bardzo malutki i na koniec mi powiedziałą abym na kolejne USG przyszła z pustym pęcherzem.. Jak ja przed samą wizytą jeszcze byłam w WC czyżby pęcherz przysłonił zarodek ?? Jak myślicie ??

Gość pełny pęcherz niczego
nie przysłonił;) który to dzień cyklu u Ciebie?

Gość nalezalo pytac lekarza
co jedna to glupsza :O

proszę nie pisz mi Co jedna to głupsza...pytam was tzn osoby które były w ciąży ... Ginekologa pytałam ..

ja z mężem sie starałąm o dziecko akurat w dniu Owulacji Testy 3 wyszły pozytywne pozatym mokres się spóźnia więc chyba jednak jestem..

pozatym wszystk na to wskazuje a byłby to 6 tydzień jeśli dobrze liczyłam

Gość do ZaciekawionaToba
Nic nie widziala bo porpostu jest za wczesnie. testy wykrywaja ciaze od ok 14 dni po zaplodnieniu ( czasami wczesniej ) Beta hCG od ok 10 dniu po zaplodnieniu a lekarz... tak ok 5 tygodnie od ostatniej miesiaczki powinien juz widziec pecherzyk. Powinien za to juz widziec rozpulchniana macice, wejsce, szyjke. Powinien widziec jaki zostal obraz po owulacji. Nic nie mowil? Zmien lekarza :) i Zrob sobie badanie krwi jak Cie to meczy - ten wynik nie klamie ;) bo testy... moga sie mylic. Lekarz nie powinien. Ja stawiam na to ze poprostu jest za wczesnie, ale cos powinien powiedziec...

Gość do ZaciekawionaToba
6 tydzien???? No to powinna widziec. Od ok 7 w dobrych gabinetach szukaja bicia serca!

Ja bylam w koncowce 8 tygodnia na USG, ale musialam miec pleny pecherz. Zarodek bylo widac i nawet serduszko bijace tez:)

pecherz miałas pełny a pomimo tego zarodek był widoczny ?? tylko ,że w 8 tygodniu to już coś widać:)

u mnie w 5tc bylo widac pecherzyk ciazowy a w 6tci1d zarodka i serduszko bijace :)

ale nikt mnie nawet nie skierował na takie badanie :( a tu w okolicy nie jest zaciekawie z lekarzami itp.