Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fefwefwfffwefwefewf

ogladałam ,,Uwagę" i sie popłakałam :(

Polecane posty

Gość fefwefwfffwefwefewf

jak można być takim potworem żeby tak zagłodzic zwierze?

Gość tyle w temacie.
Ludzie bywają gorsi od zwierząt. 20:05 [zgłoś do usunięcia] SCANDALIEROS A , jak Rzad glodzi ludzi to co ? Ale ty potrafisz upomnieć się o swoje, prawda? A zwierzę nie. I nie chodzi tylko o jedzenie.

Gość psami sie interesuja a
biedne i glodne dzieci jak cierpia to gowno kogo interesuje

Gość dla biednych i
głodnych dzieci jest masa fundacji, mopsów itp., a o biedne i głodne zwierzęt też trzeba zadbać

Gość lu-cyferek
szalag mnie trafi, ludzie to potwory, z większością coś się porobiło, jakieś mutacje czy co...

Myślę, że argumenty o głodnych dzieciach są w tym wypadku bez sensu. Nie sądzę żeby ktoś kto dba o zwierzęta przeszedł obojętnie obok potrzebującego człowieka. Natomiast jeśli ktoś w tak okrutny i bezduszny sposób potraktował własnego bezbronnego psa nie pochyli się nad losem głodnego dziecka z sąsiedniego domu. Nie róbcie wyborów pies albo dziecko. Bo jak się jest dobrym i empatycznym człowiekiem to dla wszystkich

Gość lu-cyferek
baranka sobie wypłać, z przytupem

Gość moim zdaniem to coś
to pomagaj tym głodnym dzieciom i ludziom w hospicjach, chorym etc. Bo większość to niestety tylko kłapać dziobem potrafi, własne dzieci leje na dzień dobry i dobranoc i największe ma pretensje, gdy ktoś próbuje ze swych własnych pieniędzy zwierzakowi pomóc. Najlepiej czyimiś pieniędzmi rozporządzać i rozkazywać, co ma się w tv pokazywać, a co nie. Zwierzę czuje , żyje a jego właściciel, skoro postanowił się nim opiekować (bo wszak nikt nikomu na siłę zwierzęcia nie wciska najczęściej) to ma zasrany obowiązek dać mu miskę z żarciem dziennie. A jak mu na to ochota przejdzie, albo kasy szkoda, to lepiej oddać do schroniska niż głodzić! Pomijając fakt, że ktoś, kto się znęca nad zwierzętami, to samo robi z własną rodziną. Przykre, ale prawdziwe. A zesraj się Scandalieros, kutasie niemyty - kolejny woaniały polski obywatelu hipokryto!

A , jak swinie mecza w ubojni , nie ja tego tak nie zostawie , do Trybunalu w Hadze napisze ! Do Bydgoszczy pojade , o przebrala sie miarka !

Gość lu-cyferek
debili nie brakuje...

Gość moim zdaniem to coś
w psychiatrykach pacjenci mają internet ?? Albo mają, albo jeden z niego uciekł. A świnie swoją drogą - i też nikt o tym nie mówi głośno niestety.

boże biedny piesek :(...te właścieciela powinny zagłodzic,skurwysyna jednego

Gość guygyou8
Scandalieros--- zgłosiłam cie, miłego bana na kafe.

Gość jhkij
czlowiek jak moze sie upomniec o cos co mu nie przysluguje?

Gość A-antidotum
To straszne jak ludzie sa okrutni.Zastanawiam sie czy w niektorych wypadkach warto ratowac zwierze czy nie laepiej uspic.Ratuja ciezko chore a kto sie pozniej nimi zaopiekuje czy one pozniej na prawde maja lepsze zycie. Troche denerwuje mnie jezyk dziennikarzy bo z tego co wiem to zwierzeta zdychaja a nie umieraja.

Gość J.B.S.
"Ale ty potrafisz upomnieć się o swoje, prawda? A zwierzę nie. I nie chodzi tylko o jedzenie." zabierane mi są pieniądze pod postacią podatków/składek/inflacji. jeśli się upomnę to zostanę przez rząd zignorowany. jeśli będe naciskał, zostanę uciszony. jeśli przestanę płacić, zostanę ubezwłasnowolniony. widać wcale nie ma wielkiej różnicy chociaż bardziej bym nazwał siebie niewolnikiem niż wolnym człowiekiem.

Gość Navya
J.B.S. -ok a ktoś cie może zamyka w ogrodzie i nie wypuszcza aż zdechniesz z głodu dosłownie?