Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gram na mandolinie serenady

Jak powiedzieć kolesiowi że źle całuje?

Polecane posty

mój kumpel wspomina nasz pocałunek, dla mnie ten pocałunek był tak beznadziejny że stwierdziłam że taki z niego marny kochanek że zostaneie moim kumpel a on teraz chce to powtórzyc m jak mu deliktatnie powiedzieć że ne mam ochoty?

Gość qwertyuiopmfkna
Szanowny kolego, zdarzają się wzloty i upadki. Naprawdę nie myśl już o tym. Ja zapomniałam o tym, co mi zrobiłeś. Było minęło.

kiepsko to znaczy tak jak dzikie zwierze... nie wiem jak to opisać, to jest takie niedelikatne, nieromantyczne ani nienamiętne

Gość Zielonychłopak
Powiedz wprost, że chciałabyś poćwiczyć z nim delikatne całowanie, bo uważasz, że jest za ostro. Nie lubimy gierek i podchodów, gdy coś Wam nie pasuje. Szczerze, poważnie i zdecydowanie.

to chyba jasne w co mnie calowal w wagine jestem jeszcze ustowom dziewicom i byle komu swoich usteczek nie daje

Gość Biedny_Muzyk
ej zrob tak: zgodz sie i gdy zacznie zasmiej sie (tylko tak sympatycznie) i powiedz ze go "nauczysz" calowac tak zajebiscie po czym poprostu powiedz mu jak ma to zrobic na koncu powiedz ze ma sie tego trzymac to bedzie zajebisty jak to dobrze rozegrasz to wyjdzie ze nie tylko go nie urazisz ale jeszcze podrajcujesz

w zasadzie to nawet mi na nim nie zależy jest ładny ale nadaje sie tylko na kumpla...nie bede sie z nim całowac kurwa co ja jestem pomoc społeczna? :o

Gość Biedny_Muzyk
no i wlasnie dlatego kobietom nie nalezy sie szacunek jak widac one nie szanuja nas

Gość żelazny gumiś
a ja jestem kobietą/dziewczyną (19) lat i całowałam się wiele razy ale nie umiem najwidoczniej bo mi to nie sprawia żadnej przyjemności. tak jakbym się z siostrą całowała :/ a całowałam juz dziewczyny i facetów

Gość kaśka.aaa
powiedz mu "źle całujesz" nie ma za co .

a mi z niektórymi sprawia to przyjemność ...zwłaszcza z przystojniakami o podniecającej posturze...nie z cherlakami ale też z kimśna kim mi zależy...raz całowałam sie z faciem o wąskich ustach i nigdy wiecej!! albo inny sie beznadziejnie lizał kapało mi z brody...ale ten teraz to był najgorszy z kim sie całowałam...juz dziewczyny lepiej sie całują...