Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jadjkajdkejd

boje sie, ze mam hiv...

Polecane posty

Gość jadjkajdkejd

jako malolata poszlam do jakiejs kosmetyczki, zeby zrobila mi kolczyka w wardze. miesiac pozniej mialam objawy grypy zoladkowej tzw jelitowki. jeszcze pozniej mialam grype. przez 2 lata mialam nudnosci, zawroty glowy, bole zoladka. wtedy tez szlam do nowej szkoly, umawialam sie z chlopakiem na pierwsze randki, myslalam, ze to nerwica (lęki, uczucie 'umierania'). w ogole zdrowie poszlo mi w dol. mialam grzybice miedzy innymi. czesto choruje, przeziebiam sie... zeby bylo 'lepiej' zaklad zamkneli kilka miesiecy po tym jak sobie zrobilam tego kolczyka. teraz nie pamietam, czy brala nowa igle, czy miala rekawiczki, etc, etc... w moim miescie robia w srody darmowe badania na hiv, ale teraz leze znowu chora, wiec nie pojde... teraz znowu naczytalam sie o hiv i panikuje... :o

Może sie za bardzo martwisz, i organizm tak reaguje na stres. Zrób test, nic nie poradzimy na to :)

Gość osobiscie znam lepsze
osobiscie znam lepsze i przyjemniejsze metody zakazenia sie hivem, ale skoro podejrzewasz, ze cos jest nie tak, koniecznie to zbadaj, zwlaszcza ze to cie nic nie kosztuje. szkoda niszczyc sobie nerwy, lepiej zrobic badania i miec wszystko z glowy. ja zawsze jak sie naczytam o jakiejs chorobie, to pozniej tez widze u siebie symptomy, a okazuje sie, ze jestem calkiem zdrowa, wiec mam nadzieje, ze u ciebie tez tak bedzie. trzymam kciuki! idz koniecznie za tydzien jak nie mozesz teraz!