bella420 0 Napisano Sierpień 10, 2022 podaruj jej perfumy które ona lubi) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RealAralka 0 Napisano Sierpień 31, 2022 To będzie strzał w dziesiątke! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ttereska 0 Napisano Wrzesień 13, 2022 moja najlepsza psiapsiolka niedlugo ma okragle urodziny. I tak sobie mysle, co mozna jej kupic? Dodam tylko, ze ona lubi dostawac praktyczne prezenty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cetsece 0 Napisano Wrzesień 14, 2022 Hmm nie wiem, co ci doradzić. Może kup jej jakieś designerskie lampy? Mam u siebie kilka lamp od producenta V-TAC (super porządna i tania firma) i wyglądają one bardzo dobrze. Dodatkowo są solidnie wykonane, a wcale dużo nie kosztowały. Jak ktoś lubi mieć fajne, eleganckie, praktyczne rzeczy codziennego użytku, to takie coś może mu się spodobać. Ewentualnie pomyślałabym o jakichś akcesoriach na meble, może czymś praktycznym do sypialni. Pomysł z własnoręcznie wykonanym prezentem też fajny! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ttereska 0 Napisano Wrzesień 15, 2022 super propozycje, wielkie dzieki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MariaMarkowa 5 Napisano Listopad 18, 2022 Można też jeszcze pomyśleć o zrobieniu prezentu takiego wlasnego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iprra 0 Napisano Listopad 24, 2023 Ja kocham gotować, stąd marzy mi się super decha na tapasy, dobrej jakości ranty do tortów, może jakiś fajny kurs kulinarny; a na zimne wieczory dobry kryminał do czytania Jeśli macie w rodzinie podróżników polecam stronę:https://www.niedajsieokrasc.pl/ Możńa tutaj znaleźć dobrej jakości torby antykradzieżowe jak i plecaki tego typu . Mają zabezpieczenia przeciwko kieszonkowcom. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewelinaa85 1 Napisano Grudzień 30, 2023 zapach to juz tak indywidualna sprawa ze lepiej zapytac. Potem takie prezenty lądują na allegro lokalnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwiatek.Anna 3 Napisano 3 Styczeń Z perfumami bym nie ryzykowała, lepiej wybrać coś bardziej uniwersalnego np. biżuterię. Na poczcie kwiatowej są ładne naszyjniki, można do tego dobrać bukiet i prezent gotowy do wręczenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach