Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebna pilna odp

Kobitki potrzebna mi pilnie odp.

Polecane posty

Gość potrzebna pilna odp

Cześć kobietki.Potrzebuje szybkiej odpowiedzi.Mianowicie 15stego kochałam się z narzeczonym i pękła nam gumka.Nie doszło do wytrysku we mnie.Ale niewiadomo ile czasu kochaliśmy się w tej dziurawej gumce co jest równoznaczne z tym,że nie wiemy czy coś się wydostalo z jego penisa:).Następnego dnia była powtórka z rozrywki tylko z małym wyjątkiem,że włożył raz,wyjął i patrzymy że znowu pękniętą.Miesiączek nie mam regularnych.Nawet mam zapisana luteine dopochwowa,której narazie nie biorę,bo nie wiem czy ciążą czy nie.Mam ochotę z narzeczonym dzisiaj trochę popic.Test chciałam zrobić jutro rano i moje pytania są takie:czy jeśli zrobię dzisiaj test przed piciem alkoholu może być wiarygodny?czy jeśli zrobię jutro rano po alkoholu też będzie wiarygodny?czy mam się wstrzymać i zrobić test w czwartek rano?a i miesiączke powinnam dostać 26 maja której nie ma do tej pory.Nic nie wskazuje na to,że lada dzień miałabym dostać.Pobolewaja mnie jajniki

mysle ze po pierwsze jesli nie doszlo do wytrysku to nie jestes w ciazy.Po drugie luteina nie szkodzi dziecku (bierze ja sie na podtrzymanie ciazy i jesli sie nie ma pewnosci to na wywolanie okresu,ale pod jezyk przez trzy dni),po trzecie nawet jak bys byla to alkochol w pierwzsych trzech miesiacach nie zaszkodzi plodowi poniewaz plod odzywia sie zoltkiem i alkochol do niego nie dochodzi,a po czwarte alkohol nie wplywa na wiarygodnosc testu

Gość potrzebna pilna odp
Ginekolog endokrynolog zapisał mi luteine i mam ja brać dopochwowo przez tydzień,tylko,że byłam u lekarza tydzień po tym incydencie.Wiem,że luteine bierze się też pod język na podtrzymanie ciąży..No to jeśli test będzie wiarygodny to zrobię go jutro.No i to,że mogło nie dojść do wytrysku nie oznacza,że nie mogę być wciąży.Zawsze są jakieś plemniki w płynie przedejakulacyjnym,a nie wiemy ile czasu kochaliśmy się w pękniętej gumie.

wiele par kocha sie "wyskakujac" (nie dichodzi do wytrysku a przeciez jest w srodku prawie do konca) i nie spotkalam sie jeszcze zeby ktoras zaszla (my czesto tez to stosujemy)