Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość było sobie życie

Przyznajcie się, ile zarabiacie, tylko bez bajeczek

Polecane posty

Gość znacie mnie stad
4000 sprzataczka moj mezczyzna-2000 legal+6000-8000 dorabia

Gość ksiegowa 2500 ne rękę
sprawdzamm- po co takie uszczypliwe komentarze? Czyżby przejaw frustracji?

Gość moim zdaniem to coś
księgowa - a pracujesz w dużym mieście, masz certyfikat ? Pracujesz w biurze rach czy w firmie mającej własną księgowość ? Jaki masz staż pracy ? Sory, że tak wypytuję, ale chcę rozejrzeć się za czymś lepszym, tylko nie wiem, jakie są realia - księgowy to akurat mało prominentny zawód jest... Jeszcze biorąc pod uwagę, że nie możesz wziąć l-4 jeśli jesteś chory akurat w czasie "gorącym" i z 40-stopniami gorączki do pracy dylać. Że o urlopie nie wspomnę..

"bo pan szefuncio musiałby większy zus płacić, a przecież musi postawić 2 dom i kupić 3 samochód" Niestety takie realia. Jakby zatrudniał na więcej domu by nie miał :)

pracuję w dużej korporacji w miescie 700 tys. Wcześniej pracowałam rok w banku, skonczyłam finanse i rachunkowość. Coś jeszcze?;)

Gość moim zdaniem to coś
Nie, dzięki - wystarczy ;-) Znaczy się, mogę się cieszyć z tego co mam, bo na więcej ciężko liczyć mieszkając w małym miasteczku i nie pracując w korporacji ;-)

no chyba, że załapiesz się na główną księgową , to i w małym mieście będziesz ładnie zarabiać.

Gość moim zdaniem to coś
nie ma szans, raz- za mały staż (5lat), dwa nie mam certyfikatu usługowej księgowości - a do egzaminów państwowych jeszcze nie dojrzałam emocjonalnie ani finansowo. Trzy - jestem młoda i zdaję sobie sprawę, że naprawdę niewiele wiem, mimo, że na co dzień z tym pracuję.

jakie studia skonczyłaś? to jest duża firma?

Gość ere
ja 1200 na reke plus łapówki ze stówa na miesiac :P dodatkowo studiuje ale nie jest zle .. poł roku pracy i juz zdazyłam kupic samochód :D

Gość 31 wtorek
Wyciągam ok. 30.000 tys miesięcznie, ale co z tego skoro 90% z tego inwestuję w firmę i dziaduję. Wierzę jednak że to sie zwróci.

Gość a ja co to
14 tys na reke - menadzer projectow w duzej miedzynarodowej firmie 12 tys na reke maz - programista na lewo po godzinach pracy z wlasnej malej firmy wyciagamy cos kolo 10 tys na reke

Niemcy - wlasny gabinet odnowy biologicznej - ca. 7,5 -8,5 tys. netto miesiecznie, czasami nawet wiecej.

Gość moim zdaniem to coś
mała firemka, studia Ekonomia, podyplomówka z Zarządzania

miedzy 1600- 2500 $ zalezy od miesiaca, czasami mniej czasami wiecej

a co to sie tak dziwnie nalpisalo sorrki chodzilo mi ok 1600-2500 dolarow

Gość moim zdaniem to coś
myślę, żeby jeszcze na jakąś podyplomówkę iść - rozwinąć horyzonty, poprawić szanse - ale po pierwsze trochę się już w życiu nachodziłam do szkoły,i zwyczajnie mi się już nie chce, mam 30 lat i chcę wreszcie mieć trochę prywatnego życia, a nie studia, studia, kursy etc.. a po drugie nie wiem, czy w jakikolwiek sposób mi to pomoże przy szukaniu nowej pracy. Mam wrażenie, że pracodawcy mają na pęczki osób, które pokończyły po 5 podyplomówek, a w konsekwencji wybiorą osobę, któa zna się na pracy, którą ma wykonywać. Wolę weekendy spędzić z mężem, i tak się praktycznie mijamy, to jedyny czas, kiedy widzimy się dłużej niż 2 godziny przelotem dziennie. A i to nie zawsze...

Co do szkol , sluchajcie to nie jest zawszejakas gwarancja dobrej pracy, ja skonczylam studia, magisterke , jeszcze cos, w sumie ok 23 lata nauki i co , praca- widmo. Teraz pracuje w zupelnie innej dziedzinie, i nie tyram 7 dni w tygodniu, czasami 2-3 lub 4 nie wiecej. Z zarobkami jest roznie , nie ma stalej , raz mnie , a raz wiecej. wazne ,ze robie to , co lubie, a jak widze po miesiacu 3-4 tys zielonych , ciesze sie , ok jak mam zly miesiac to i na mieszkanie nie zarobie, ale wiem , ze jakos to sie uzupelnia. tez mam gorsze chwile i klne jak szewc, bo zabraklo na oplaty , bo miesiac byl kiepski i zamiast tysiakow , zarobilam mniej, coz, trzeba tylko podjac ryzyko, i nie zyc nadzieja ,ze codziennie bedzie tak samo i na zawsze i amen. Nie ma pewnosci na jutro , nigdzie, ale trzeba miec odwage , zycze wam wszystkim powodzenia