Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ludzie oślepli

PIPA MIDDLETON jest tak przeciętna

Polecane posty

Gość no, jest
zwykła a kate bleeeee

Gość adsdsfdfdgfdg
bo zwykła pipa

Gość gorgiamMayJagger
jest gorsza niż przeciętna. Jedyne co ją "ratuje" to figura. Ale ma lekko oklapnięte poślady. Nie wiem jakim cudem ma najlepszą ppe w UK.... Rosie z Transformersów o nieboooooooo lepsza:)

Nie wiem czy klapnięte, aż tak się nie przyglądałam, ale tyłek ma w gruchę nie w jabco, a to duży atut.

Gość okropna jest
a tyłek ma oklapnięty, tylko ludzie muszą się zawsze podniecać byle czym.

Gość fajny temat
100% racji

Gość obie
są paszkwile

to dziewczyna z klasa, nie musi byc miss swiata....jest cudna jak Diana

dokładnie, gdzie ludzie widzą jej piękno? przeciętna brytyjska dziewucha i nie pisze tego z zazdrosci

Nie no, porównywać Kasię i Pipkę do Lady Diany... One żadnej klasy nie mają. Im o kasę chodzi. Pipa też ma narzeczonego-milionera.

Gość WTF????
No może na tych fotach nie wygląda za szczęsliwie, ale o gustach się nie dyskutuje... według mnie jest przeciętna i gdyby jej siora nie wyszła za mąż nikt o jej istnieniu pewnie by nie wiedział...

Biancaaa__________co sie dowalasz ? pojebalo sie -komu ? ...mnie sie podoba ma klase i juz..nie musi byc cudowna ...a i tak zostanie zona KRola a ty nie ..wiec..kreski nie kreski jest ustawiona lepiej niz Ty ...)

Nie za szczęśliwie? Ona jest szczęśliwa, bo staje się "gwiazdą"- już wynajęła speców od wizerunku medialnego- żałosne.

moze Tobie sie pseudo lekarczko pipa z kasia pomylila??? :-D i bede sie ''dowalac'' ile mi sie zywnie podoba :-D :-D

Gość ona to jeszcze
Włosy ma fatalne, zniszczone końcówki, którym przydałby się fryzjer. Kreski pod oczami koszmarne, ale zębów można pozazdrościć. :)

Gość Navya
Pippa może przeciętna ,ale Kate bardzo łada

Gość Navya
Ale jak na angielki to powiem ,że obie są ładne. Pipa w Polsce też by nie była pewnie uanana za brzydulę,ale zwykła kobietę o ładnej figurze pupe ma bardzo zgrabną Kate w polsce była by ładna ,a w anglii jest bardzo ładna jesli nie piękna

Gość no nie wiem....
a czy Wy jestescie normalni? :D:D roztkliwiacie sie nad dupa jakiejs pipy :D po co? ma jaka ma! to lepiej zeby sobie implanty w dupe wsadzila? wtedy byscie byli zadowoleni? :D wtedy by bylo ze jest sztuczna :P ludzie nie rozumiem Was...jest brzydka to fakt ale co z tego? nie ona jest potencjalna przyszla krolowa (czy tam zona krola) wiec niewazne jak ona wyglada i jaka ma dupe czy oczy...;)

Gość alicjaaaaaaaaaaaaa
Pipa wg mnie jest brzydka ,a Kate nawet ładna ,ale szału nie ma

Gość wy krowy niewydojone nigdy
sie nie pozbędziecie zaściankowego ,polskiego zawszaństwa ...:O ja pierdole !No co sie dzieje? Ktokolwiek by to nie był to : za gruba za chuda ,brzydka ,krzywy nos ,krzywe nogi ,oczy na czarno a tyłek za płaski ...:O WY SPÓJRZCIE PIZ DY ROSOCHATE SAME NA SIEBIE ! a może wam chłopy lustra w chacie wytłukli ? pierdzielone polskie krowy! Ps .Mieszkałam kiedyś w angli i wiem jak wygląda PRZECIETNA angielka

Gość no to teraz moje grzeszki
nie zesraj sie bo ci żyla pęknie, sama pewnie jestes spasiona locha co dupska podniesc nie moze