Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiaaneczka

Nie mogę odnaleźć się w polskiej rzeczywistości po powrocie z zagranicy :(

Polecane posty

Gość jujujjjjjiiiooo
widać ,że deefty to degenerat ,dajta spokój z prostakiem i tak się nie dogadacie

Najwiekszymi hipokrytami, sa osoby piszace ze polacy to hipokryci. Nie prosze panstwa, to wam sie wydaje ze mozna cos zrobic, ze cos od nas zalezy. Prawda jest inna, nie oszukujcie sie. Tak naprawde nic nie mozna zrobic. Nie dlatego ze Ci bardziej inteligentni nie chca. Tylko dlatego ze tych mniej inteligentnych jest mniej. To jest smutna prawda o Polsce. Wszyscy tu mysla ze sa najmadrzejsi, ze zawsze maja racje, ze sie im nalezy, bo sa lepsi. Glosuja na tych, co obiecaja im najwiecej dac. Lubia tych, ktorzy sa chamscy, bo myla to z silna osobowoscia. A to wszystko z powodu glupoty jaka toczy sie w naszym kraju. 90% spoleczenstwa to po prostu idioci, jak nie wiecej. Zakompleksieni mali ludzie. I tegoo sie nie da zmienic.

Gość weteran 5 wojny
hept----szacuneczek🖐️

Gość guru kkk
HEPT- i jeszcze moherowi przeszkadzają.Zresztą co to za wolne państwo skoro celebruje tylko jedną religię .Też jestem katoliczką ,ale uważam ,że to co sie dzieje z celebracją katolicyzmu w Polsce jest zwyczajnie chore

Gość deefty
90% ??? To gdzie oni wszyscy są? pod sklepem było nas siedmiu :( Może to i lepiej.. do jednej flaszki i tak zbyt wielu. Już sie domyślam. Oni są, ale udają, że są madrzy. Mam rację? Pouczają innych i diagnozują sytuację.

Gość fgdgd
wiecie co ja mieszkam za granicą ale jak jestem w Polsce, muszę coś załatwić w urzędzie - nigdy nie mam z tym problemów z komunikacją miejską też nie ludzie są mili w Polsce juz nie róbmy z tej Polski tak okropnej jak Wam się nie podoba to po cholere wracacie?

Gość guru kkk
deefty ----nie pij już oszołomie!!!! rzuć to w diabły

Gość guru kkk
fgdgd----bo może ładna jestes ,kase po tobie widzą to i się starają

Gość gymza anka
chcesz zniszczyć kraj ,daj go pod rzady Polaka

Gość popdder jjuju
deefty -pajacu ,ty kolo mądrego to nawet nie stałeś

Gość deefty
No widzicie są mili ludzie w Polsce Fgdgd - Musi pisała o mnie ;) Fgdgd, to jak jestes ladna? Odpowiedz prosze.

Gość fgdgd
nie jestem brzydka ale nie sądzę by to akurat miało znaczenie w przypadku załatwiania spraw w urzędzie ja jestem zawsze uprzejma i uśmiechnięta, może to sprawia, że urzędnicy są do mnie pozytywnie nastawieni? w każdym razie uważam, że i w Polsce można żyć i być szczęśliwym denerwują mnie ludzie, którzy swój własny kraj ciągle krytykują a inne chwalą

Gość deefty
To prawda, nigdy mi sie nie zdarzyło stać koło mądrego :( Strasznie żałuje :(

Gość czekamy na cd
od ponad 25 lat w pl nie bylam i tak jak piszecie o Polsce i jak siebie przedstawiacie to STRACH JECHAC!

Gość popdder
nie przyjeżdżaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 nie warto

Gość popdder
okradną cie juz na lotnisku ,a jak będziesz miała szczęscie to dopiero w taksówce z ciebie zedrą ,a już nie daj boże ,abyś byla dobrze ubrana i miała drogi zegarek ,bo posępne miny na twej drodze zapewnione

ja w Polsce bede w sobote wiec jeszcze wrazen nie mam, ale powiem ci ze sie obawiam tego przyjazdu...

Gość czekamy na cd
pytam sie czy moze przesadzacie co?bo ja nic nie moge powiedziec po tylu latach za granica.Ale co piszecie tu to jakis szok :-O

Gość dkkki ffffff
nie przesadzamy ,przyjedź to sama zobaczysz ,tylko uważaj na portfel ,najlepiej kup sobie taką saszetkę na pasek ,bo bezpieczniej i wygodniej

Gość siri
Nigdy nie byłam za granicą chociaż mam już drugi paszport z rzędu...na wszelki wypadek...przezorny zawsze ubezpieczony! Pracowałam za komuny 32 lata ,potem czasy się zmieniły i tez nie mogłam się odnależć w nowej rzeczywistości...zajęło mi to parę ładnych lat i kosztowało duzo pracy nad sobą...Niestety nikt nie jest pępkiem świata a o swoje miejsce trzeba zawalczyć...tyle ....pozdrawiam!

Gość jujujjjjjiiiooo
siri---to ty stara baba jesteś ...Moher nosisz????

Gość HelgaHelga
Mnie najbardziej jak przyjade do Polski denerwuje: -obsluga w sklepie -smetne lub cwaniaczkowate miny ludzi -styl ubierania sie (jakis dziwny) .duzo ludzi chodzi po miescie w sportowych rzeczach typu adiddas (w niemczech jest to sportowy stroj, na rower,bieganie) - wystrojone dzieci w piaskownicy (czesto kiczowato, lakierki, koronki...) - a ogolnie, to jakos tak kazdy sobie...zazdrosc, brak tolerancji ...

Gość dfghjkl
inez pierwsze co ci zajebia to gips z kulasa,ale ty ponoc jestes oblatana w polsce wiec po co sciemniasz,a sorry dr inez a jak do tego jedzie ten 28 -ni lover to nie bedzie problemu,psychicznie chora ruro

Gość kirek12345
mi sie tu podoba a jak komus nie pasuje to won :)

Gość HelgaHelga
W polsce nie czuje sie bezpiecznie (mieszkalam, a teraz odwiedzam rodzine w Krakowie) Boje sie wieczorami wychodzic, boje sie o auto, boje sie zostawic rzeczy na chwile gdziekolwiek.

Gość mociarella321
Hey! Znalazłem ostatnio całkiem nowy sposób na zarabianie w Internecie. Całość wygląda bardzo interesująco, a zarobki przekraczają nawet 5000zł. Żeby dowiedzieć się więcej wystarczy wejść na stronę http://dobryzarobek.pl/index.php?id=8e3de8a78 26e7a55971b1f340a8e75aa , a tam wszystkiego się dowiesz.

Gość dfghjkl
kurwa typowa helga sie odezwala,zapomnial wol jak cieleciem byl a sloma dalej pod butami:D:D:D

Gość HelgaHelga
I jeszcze - chociaz juz mniej, ale jedank zdaza sie spotkac ochydnego pijaka na ulicy. Albo szczajacych gdzies pod murem.

Gość kirek12345
to helga która nieodmawia żadnemu turkowi sie bolcowac :)