Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkookkoo jumboo szakalaka

Dlaczego dziewczyna nie zrobi pierwszego kroku?

Polecane posty

To już kolejny raz, kiedy wiem, mam pewność miliona procent że się panience podobam. Studiujemy ten sam kierunek, widujemy sie stosunkowo często, typowe; spogląda na krótko, urywa kontakt wzrokowy jak sie popatrzę, czasami sie uśmiechnie. Wszelkie konta społecznościowe mi odwiedziła. Żeby nie było złudzeń, dobitnym dowodem na to był mały przeciek z jej (i zarazem też moją) kumpelą. Nie wiem na co liczy :D Po pewnych przejściach twardo trzymam się zasady że nie robię nic pierwszy i przez pewien czas nie wychodzę z żadną inicjatywą, słowem ciężki ze mnie przypadek dla dziewczyn. W sumie ładna panna nie wiem dlaczego nie podejdzie i nie zagada. Miałem jakiś czas temu zbliżoną, lecz mniej jednoznaczną sytuację w wyniku której też nic nie zrobiłem a tamtą ,,zdobył" jakiś wieśniak, przez jakiś czas woziła się z nim autem obnosząc przy tym że z nim jest, chyba tylko po to żebym ja widział ,,co straciłem ( ! :D !)" jednak po jakimś czasie ją rzucił. Co o tym sądzicie?

Jedno zdanie nie dopracowałem do stopnia zrozumiałości :p ,,Przeciek" dotyczył mojej rozmowy z jej koleżanką, która zarazem trzyma też ze mną i to od dawna. :D

Gość dsdsdsdsdsdsd
jakie kierunek studiuje i jaka uczelnia?

Hehe, wolałbym żeby to pozostało poufne ;)

Bo u nas jest jeszcze stary typo podejscia. Ze facet musi byc pierwszy. Kiedys to u nas minie, ale to jeszcze daleka droga.

Gość Zyga Kis
Trza na Zachód! Za chlebem i dupencjami.

Bardzo głupie i dziecinne z ich strony. Generalnie ktoś może powiedzieć o moim zachowaniu to samo, ale mam powody to po pierwsze a po drugie że nie poddaję się dziwnym, ogólnie przyjętym normom o których wspomniał Argen. Co z dziewczynami jest nie teges? Nie uznałbym żadnej za desperatkę, mam pewne atuty i tylko czekam któraś choć spróbuje mnie zdobyć. Jak dotąd żadna nie zebrała się na odwagę :O A rwanie mam :P