Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gilejzi12345

Rzucony urok na rodzine

Polecane posty

Gość gilejzi12345

Czy ktos wie jak dzialaja uroki rzucone na rodzine, podobno dzalaja do siedmiu pokolen. U mnie w rodzinie urok zostal rzucony na rodzine Kowalskich (nazisko przypadkowe) i zastanawia mnie w jakim kierunku to dziala. Babka mojego meza poklucila sie z kuzynka i ona wlasnie rzucila ten urok, tylko zatranawia mnie czy to o nas zachacza skoro my mamy inaczej na nazwisko

Gość uroki mozna odczynic
dzis trudno spotkac kogos, kto to potrafi, bo ci ludzie byli pietnowani i ukrywali swoja dzialalnosc. u mnie we wsi byla babka, co odczyniala uroki, ale nie zyje. na mojego dziadka sasiadka rzucila urok, ta baba cos tam nad nim spalila jakies pakuly czy cos, cos poszeptala i na drugi dzien z dziadka zeszla cala skóra i był zdrowy (a wczesniej ledwo chodzil i prawie umieral). i wiele innych rzeczy umiala. jeszcze sa takie osoby w Polsce, ale coraz mniej i o slabszej mocy i mniejszej wiedzy.

Gość gilejzi12345
tylko chodzi mi o to ze skoro urok rzucony byl na rodzine kowalskich a my jestesmy np Nowakowie to czy nas obejmuje?

Gość gilejzi12345
prosze o dyskusje na ten temat

Gość niweja
ja szczerze mowiac boje sie rozmawiac na takie tematy i unikam tego typu rozmow ale powiem ze w duchu interesujace

Witam - u nas w rodzinie jest podobna sytuacja. Wiele osób z rodziny mówiło o klątwie wielopokoleniowej, czyli mającej się skończyć na siódmym pokoleniu. Sama się zastanawiam, jak ją zdjąć - pozdrawiam.

Zapraszam na mój blog: www.arabellaa8.blog.pl, jest tam trochę informacji o klątwach i atakach energetycznych, lecz co najważniejsze również potrafię pomóc. Zajrzyj, być może jakiś temat Cię zainteresuje lub skorzystasz z pomocy którą oferuję.