Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yhgjhgj

Co myslicie o doczepianych włosach Clip On??

Polecane posty

Gość yhgjhgj

Mam swoje długie włosy ale chciałabym je zagęścić. Ale jak widzę laske z przedłużonymi włosami to wygląda jakos tak zdzirowato. Te kudły takie postrzępione, widać, że nianaturalnie rzadkie od połowy. boje się, że popsuje efekt moich naturalnych włosów. Musiałabym je jeszcze zafarbować na taki kolor jaki ja mam na głowie.

Gość yhgjhgj
co? :D

Gość yhgjhgj
no co niefajne?? nie wiem może ja nie mam gustu, ale jakoś tak mi sie zamarzyly geste bujne włosy tylko ze ja mam takie zakola przy czole i tak myśle, że bede wyglądała jak piżmak z gesta szopa za głowa i zakolami na czole :D

Gość yhgjhgj
ale kutwa komentarze!! o boże... ... jak mam to rozumieć??? :D

Gość OneTwo
Myślimy, że to walenie w chuja otoczenia.

Gość yhgjhgj
hahaha :P że co?

Witam serdecznie, Dobrym rozwiązaniem dla niektórych Pań mogą okazać się nowoczesne uzupełnienia włosów. Zapraszam wszystkie Panie, które zainteresowane są takim sposobem . Nowe technologie zapewniają bardzo naturalny wygląd, włosy nosi się 24/dobę, można je wysoko upinać, kręcić, czesać w każdą stronę. W razie pytań lub chęci obejrzenia naszych zdjęć i materiałów proszę pisać na adres: sylvie2@onet.eu secrethair4u@onet.eu NR TEL. 663-052-323 http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=7474 864 POZDRAWIAM ----------------------------------- SECRET HAIR 4 U

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
właśnie odp na temat "doczepiłam sobie włosy" Tyle że tam już miałam na taśmę i pare ringów. Ale przed tamtymi właśnie skusiłam się na clip on... odradzam wyglądają bardzo sztucznie i szybko się niszczą. Ja nosiłam prawie codziennie kitkę że je doczepiałam tak na środek głowy spinałam i nie było widać ale po jakiś 3 tyg tak się odróżniały od moich że szok jak siano. Musiała byś je doczepiać codziennie bo jak przeciez nie wyjdziesz raz w krótkich raz w długich a to jest naprawdę uciążliwe nie kieruj się na te filmy na youtube że to takie proste i szybkie... nie raz bierze cholera. I w rozpuszczonych nie będziesz się dobrze czuła bo albo będziesz odruchowo poprawiać albo zastanawiać się czy nie widać clipów. Ale to już Twoja decyzja ja mówię z własnego doświadczenia.