Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Smakowita

Loreal Casting

Polecane posty

Gość yhgjhgj
czekolada wyszła mi czarna :( castingi wychodza ciemne mojej mamie blond wyszedl tez nie aki jak powinien z loreala najlepsze sa Preference! ja nic innego nie stosuje

A ten Preference ma amoniak? Bo ja musze stotowac łagodną koloryzację,bo mam wrazliwe, słabe włosy:) Uprzedzam,ze chce zafarbowac włosy pierwszy raz od 7 lat:P

Gość yhgjhgj
yyy chyba nie, ale kolorki wychodza identyko co na opakowaniu nawet na palecie kolorow takie nie sa ja obecnie robie mroźny kasztan juz od paru lat kocham sie w preference

Gość yhgjhgj
to jak dlugo nie farbowalas to szczerze ci polecam ta farbe! recze ci, że wyjdzie tak jak ma wyjsc

Gość jhkij
czekoladka farbowalam

Gość jhkij
ja farbuje henna gdyz to naturalne calkiem naturalne a to ze inne farby sa bez amoniaku nie znaczyz e sa lepsze bo cos ten amoniak zastapic musi wiec jest mnostwo innej chemii

chyba się skusze na jasny brąz z castinga, bo chce uzyskac taki dosyc ciemny brąz a skoro castingi wychodzą ciemniejsze to chyba będzie mi pasowac:)

Gość yhgjhgj
ja np. robiłam tym http://lorealparis.pl/koloryzacja/kolor/recital-preference/toscane-/-jasny-kasztan-opalizujacy.aspx i wyszedł przepiękny a teraz robie ciut ciemniejszą http://lorealparis.pl/_pl/_pl/products/product-sheet.aspx?code=HCo20_13 i ten mi odpowieda już w zupełności najwazniejsze, że nie wzyna sie we włosy i nie przyciemnia końcówek polecam raz jeszcze!

Gość yhgjhgj
ja tam wole wydac wiecej i wiedziec co mi wyjdzie na glowie, ale to twoj wybór