Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zażenowana jakby nieco

Śliczny żigolak się napalił na brzydulę...

Polecane posty

Ha! Słuchajcie jakie jaja :D Jakiś czas temu, z braku seksu, wpadł mi do głowy arcygłupi pomysł wynajęcia żigolaka. Wybrałam jakiegoś z neta i powiadomiłam go, że chcę tylko ogólnego pettingu, zero jakiegokolwiek seksu. Bo chyba rozumiecie - bałam się złapać od niego jakiegoś hiva, no a po drugie zawsze może być wpadka z ciążą, a ciąża z płatnym chłoptasiem to by była porażka mego życia. Facet był tak śliczny i seksowny - wysłał mi swoje zdjęcia z twarzą nawet - że dosłownie musiałam zmieniać majtki co 20 minut. Ale w końcu rozum wziął górę. Pomyślałam ile on musiał babek obracać (a może i facetów) i że może mieć cały pakiet choróbsk. Bałam się, że mnie poniesie i zacznę się z nim seksić. Nie jestem idiotką żeby ryzykować takie coś, więc napisałam mu (żeby nie urazić go za bardzo), że niestety ale jednak nie mam kasy na jego usługi. A on mi napisał, że ma straszną ochotę na mnie i zaspokoi mnie za darmo. Widział mnie na zdjęciu też i napalił się, szok! A ja jestem tak przeciętna, że nieomal brzydka. Najlepszy dowód, że za friko żadnego kolesia nie mogłam znaleźć. Powiedzcie mi - czemu żigolak wyglądający jak model z żurnala chciał mi zrobić dobrze za darmo, choć z łatwością wyrwałby każdą modelkę? Rozumiecie ten dziwny fakt?

Gość J.B.S.
po pierwsze to prowokacja po drugie ten żigolak to dobry handlowiec:classic_cool:

sorry, ale na jaką reklamę? :D że niby chcę stworzyć tu wrażenie żem jednak piękna i poznać kogoś? nie mam ochoty na to! a czemu dobry handlowiec? to ironia była?:D

Gość J.B.S.
potrafi sprzedawać. jezu, nie dość ze brzydka to jeszcze głupia :o

hehehe ale co sprzedawać? chyba hiva w gratisie, tak?:D

Januszek słoneczko przygrzało dzisiaj? :classic_cool:

Gość KICIA45
Nie mogę sie zgodzić ja mam kochanka ze ślaska i jest o prawie 15 lat młodszy i spełnia moje wszystkie fantazje których nie mogę zaznać z męrzem.Szarmancki miły i przed wszystkim wie czego kobieta chce i potrzebuje.i każda kobieta z was powinna z jego uslug skorzystać mam nadzieje ze ktoraś z kobiet dozna takiego szcześćia jak Ja;)zresztą co tam mi zależy oto jego e-mile(wiktorowski.wiktor@o2.pl)napiszcie jak było;P

ojeju,sprzedawac umie,czyli: przyjdzie,zrobi dobrze,tak,ze bedziesz chciala jeszcze,ale za next time bedziesz musiala zaplacic, kumasz? wiec skorzystaj z darmowki raz i juz,amen