Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kondygnacja

o co chodzi temu facetowi ?

Polecane posty

Gość kondygnacja

nie rozumiem. rozeszliśmy się przeszło rok temu. zostawił mnie dla innej. mówił, że jestem sz.atą, dzi.ką, że się puszczam, ze mnie od dłuższego czasu nie kochał, nie chce znać, wyśmiewał, mówił jaka to ja zła i brzydka, że był ze mną dla sexu. wszystko doszło do moich rodziców, którzy bardzo się tym przejęli, bo naprawdę polubili go i traktowali, jak syna. a on nagle chce mnie przeprosić, pogodzić się ze mną, bo zrozumiał, że zrobił źle i strasznie mu przykro. nie czaję typa. . .

Gość chce znowu zaruuchac
.

Gość jest po prostu boska
szuka naiwnej,

nawet nie mysl o powrocie do niego. I nie analizuj zachowania tego idioty. Znajdź sobie kogos innego, a o nim zapomnij. Szkoda nawet głowy i czasu na myslenia, co ten typ miał wtedy na myśli.

Gość Zuzanna Ameliiia
Jakas Twoja serdeczna przyjaciolka albo dobry usluzny kolega musieli mu nadac ze go zdradzasz albo ze masz taki zamiar. A teraz jak ochlonal to przejrzal troche na oczy.

Gość kondygnacja
nie nie, o powrocie nie ma mowy, nawet nie mam zamiaru się godzić. sęk w tym, że on kogoś ma i tym kimś jest moja dobra koleżanka

Gość Zuzanna Ameliiia
No to wszystko sie zgadza.

Nie bądź głupia i nawet z nim nie rozmawiaj, olej jego, albo zmień numer tel. z tym kolesiem jest coś nie tak, jeszcze Cię zwyzywał.Jeśli dasz jemu szansę i wrócisz do niego, to wiem tylko jedno, będziesz bardzo cierpiała przez niego.

Gość kondygnacja
wszystko jasne ? oni kręcą od kilku dni, wcześniej się nie znali. jak mówiłam o powrocie nie mam mowy.