Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monikaaaaaaa21l

puściłam się z obcym facetem i teraz się boje :(

Polecane posty

Gość Monikaaaaaaa21l

Co tu dużo opowiadac poznałam go w klubie w sobotę, nie wiem czemu ( z głupoty) pojechałam z nim autem za miasto no i .. stalo się . bez gumki :( biorę tabletki anty ,ale boje sie teraz panicznie czy mnie czymś nie zaraził po głowie chodzą mi różne choroby i HIV też.. nie byłam święta przed nim ,ale takie cos mi się zdarzyło pierwszy raz Pocieszcie mnie jakoś bo wiem ,że zrobilam głupio ,ale czasu się nie cofnie.. w ogóle bylam głupia że z nim pojechałam tam przecież mógł mnie nawet zabić tak sobie uswiadomilam gdyby był np jakis psychiczny On miał tatuaże i byl jakis taki podejrzany w ogóle :(

Gość 27latekk
jak ci mozna pomoc?

Gość Januszek..........
Już Cię pocieszam Jesteś baaardzo głupia Wystarczy

Gość OneTwo
Dobrze zrobiłaś.

Gość Monikaaaaaaa21l
wiem ,że jestem głupia :( nie wiem co mam teraz zrobić, czy robić jakieś badania.. pewien facet sie mna interesuje i chciałam z nim być ,a teraz to nie wiem czy być z nim( pewnie po jakimś czasie byśmy poszli do łóżka) bo nawet nie wiem na 100 % czy jestem zdrowa np :(

Gość fefsdfsf
ale to podobaja ci sie takie typy czy co?? a jak bylo?

Gość Monikaaaaaaa21l
jak się czymś zaraziłam (opdukać) to chyba się zabiję.. naprawdę nie wyobrażam sobie mieć np HIV.. a myslę o tym caly czas od niedzieli ..

Gość 27latekk
podaj gg

Gość Monikaaaaaaa21l
nie podobają mi się . tzn on nie był brzydki , nawet mi sie podobał ,ale chodzi o to ,że mial tatuaże to już mi się wydalo jakieś takie ,,menelskie" choć może przesadzam bo teraz wielu ludzi ma tatuaże. i miał jakis dziwnych kolegów i w ogóle nie wiem czemu ,ale cos mi mówi ,że mógł np ćpać.. jak to było? wypiłam troche , podszedł do mnie i tańczyliśmy ze sobą .. potem jakoś tak wyszło samo

Gość Monikaaaaaaa21l
i jeszcze w seksie był jakis taki agresywny.. no masakra .. nie wiem czemu ,ale teraz jak o tym myślę to czuje do niego obrzydzenie

Mój mąż ma tatuaże i z całą pewnością menelem nie jest :) Za to Ty się puściłaś jak ostatnia menelica :p

Gość musisz odczekać jakieś
dwa tygodnie albo trzy. wcześniej wyniki nic nie pokarzą.

Gość Monikaaaaaaa21l
No wiem ,że może tatuaże o niczym nie swiadczą ,ale jakoś tal mi się to źle skojarzyło.. jeszcze był łysy ,wysoki i jakiś taki.. Może jestem dziwna ,ale strasznie mnie dręczy to ,że sie mogłam zarazić.. choć pewnie większość dziewczyn by w ogóle o tym zapomniało kochałam się wcześniej nie raz bez gumki ,ale z innymi partnerami i znalam ich dłużej

Gość werontika
ale masakra , współczuje coś ty taka zdesperowana, nie mogłaś jakiegoś porządnego chłopaka z gumką teraz możesz mieć HIV

Gość aaaaaaad
nie kochałam tylko pieprzyłam jak już coś :D to co zrobiłaś nazywasz kochaniem się :D ? D

Gość Monikaaaaaaa21l
kurcze boje się zrobic te badania:( ale jak ich nie zrobię to nie da mi to spokoju .. dziwna jestem nie? najpierw beztrosko sie puszczam ,a potem panikuje

Zrob sobie badania, ja kiedys tez mialam taki ryzykowny epizod i tez przez dlugi czas balam sie czy nie zlapalam jakiegos syfa. Tym bardziej, ze niedlugo potem poznalam mojego obecnego meza i potem zaszlam z nim w ciaze. Na szczescie wszystkie badania wyszly okey.

Gość Monikaaaaaaa21l
Boże jak bardzo się boję, dziewczyny wesprzyjcie mnie ! :(

Gość alfonso
Co siem łamiesz , z adidasem też jeszcze kilka lat pociagniesz

Gość do Monikaaaaaaa21l
a anal był?

Gość tęgi ruchacz
może najpierw pier...ij się w łeb a jeśli przeżyjesz , nie daj Boże , to popraw.

Gość a anal byl?
?

Puściłaś się z facetem z tatuażami? Typowa polska ściera, daje dupy marginesowi.

Gość Yogi Bear :)
ostro, dobrze że to nie na moim terenie

Gość ciszej nad tą...
pocieszam cię, zwłaszcza, że jestem w podobnej sytuacji. od trzech tygodni próbuję o tym nie myśleć, a twój temat mi to uniemożliwił dzisiaj będzie dobrze :-) musi kurwa :-)

Gość zakupocholiczka@@@
przez stosunek dopochwowy jest mniejsze prawdopodobieńtow zarazenia hiv ale zawsze ejst

Gość radekk
na bank masz syfa,dobrze ci tak kurewko