Kluska20 0 Napisano Czerwiec 2, 2011 yyyy nie robie 6weidera.... wiec nie wiem do czego to było Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tluscioszek990 Napisano Czerwiec 2, 2011 cześć...jestem Magda.Mam 20lat.Obecnie waze 70 kg na 170.Do konca czerwca chcialabym schudnąć 10 kg tyle,ze ja nie przepadam za większoscią produktow i dlatego propaguje diete warzywno-owocową,ale na cale życie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kluska20 0 Napisano Czerwiec 3, 2011 Ja na samych warzyach i owocach bym nie mogla :) lubie czasem zjesc mięsko, jajko na miękko itp... stawiam na mż :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tluscioszek990 Napisano Czerwiec 3, 2011 naja - nie lubie jajek,a mięso hm tez jako nie przepadam...lubie kielbase,ale to szajs wiec nie jem obecnie.. Dzisiaj wymiotowalam ot tak,duzo pilam i zjadlam 3 zimne rozyczki kalafiora :) Nie wyzywajcie mnie o te wymioty,ale poprostu ja to czuje,a po warzywach nie mam takiego odruchu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kluska20 0 Napisano Czerwiec 3, 2011 śniadanie zjedzone :) 1/2 kromki chleba pełnoziarnistego z serkiem i papryką 1/2 kromki chleba pełnoziarnistego i jajko na miękko no i standardowo kawka :) tłuścioszek Nikt tu nie ma zamiaru nikogo wyzywac,skoro po warzywach nie masz odruchu wymiotnego to jedz warzywa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kluska20 0 Napisano Czerwiec 3, 2011 2 sniadanie : kromka chleba z serkiem zapiekana + plaster papryki obiad: pol miseczki kaszy z warzywami i miesem mielonym Jem co 3h :) 7.00 10.00 13.00 15.00 18.00 oczywiscie czasem pare minut wczesniej lub pozniej, wydaje mi sie ze TAK powinno byc ok :) zobaczymy po miesiącu :) dopiero wtedy mam zamiar się zważyc, czyli 1 lipca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tluscioszek990 Napisano Czerwiec 3, 2011 500 skokow zaliczone i 3 h na zakupach rowniez.Jak narazie pije wode xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 100bialychmurzynow Napisano Lipiec 14, 2011 polecam dietetyk wrocław www.akademiazz.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach