Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nie Wierze

Szukam kumpla takiego szczerego

Polecane posty

J.w Takiego ktory pocieszy gdy jest mi zle , takiego ktory bedzie sie ze mna cieszyl kiedy juz jest dobrze . Takiego ktory powie, jest OK po co sie smucisz. Takiego ktorego ja tez bede mogla pocieszyc gdy bedzie tego potrzebowal. Chyba o jeden drink za duzo wypilam ...

Gość taki co tu bywa
Zglosilbym sie...ale ja juz mam dosc tej roli, kiedys mnie to bawlio, pocieszanie wysluchiwanie, od paru tygodni mam kryzys i musze od tego odpoczać.... A wiecie co jest interesujacego w takich znajomosciach dziewczyna wyplakuje sie mi w kolnierz a sypia z innymi ;) i to bylo juz kilka takich przypadków

Gość 27latekk
podaj gg

Gość taki co tu bywa
sossssss masz absolutna racje. Dlatego uznalem ze warto sie w to bawic. I co jest interesujaego w tym? ze ci faceci to sa zwykle dranie he he he

Kultura mam na drugie to chyba tak tylko w nick'u , nie wiem co cie tak bawi w byciu gejem . Wlasnie nieswiadomie weszlas w sam srodek sensu tego postu. Stracilam przyjaciela (nie chlopaka do bzykania , nie adoratora) tylko PRZYJACIELA , KUMPLA , bylismy bardzo daleko od siebie (kilka tysiecy km) ale zawsze obok, zmarl. Z kultura to Ty jestes chyba mocno na bakier...

sosssssss dlatego napisalam ze szukam kumpla K U M P L A nie chlopaka , nie przydupasa tylko KU M P L A , dziewczyny sa podle i falszywe , moze nie wszystkie.Potrzebuje przyjaciela plci meskiej , wiem ze bedzie ciezko go znalezc ale moze ...

Gość taki co tu bywa
Facet wczesniej czy pozniej bedzie pewnie liczył na cos wiecej niz rozmowe. Bardzo mi przykro z powodu Twojego kumpla, moge Ci zyczyc powodzenia w poszkwaniu nowego

Nick powstał z przekory która o ile wiem zabroniona nie jest, szczególnie na kafe. Nieświadomie to bardzo fajne i znaczące słowo. Stwierdziłam tylko fakt, bo zgadzam się z chłopakami, a po ilości danych w pierwszym poście tylko jasnowidz dowiedziałby się o co Ci chodzi. Czy mnie coś bawi? Nie, po prostu widząc sytuacje moich kumpli widzę, że tylko wtedy przyjaźń jest możliwa i żadna ze stron nie cierpi.

taki co tu bywa wiem ze przyjazn miedzy chlopakiem a baba jest mozliwa ,dlatego zalozylam ten post