Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nienormalna..

Ja jestem chyba nienormalna :o

Polecane posty

Gość nienormalna..

Jakiś czas temu poznalam chłopaka przez Internet, zauroczylam sie, itp :o ale po pewnym czasie on sie przestal wogole odzywac, ok spoko. to probowalam soebie go tez wybic z głowy. myslalam, ze sie udalo :o ale nieee.. Jakoś przedwczoraj zobaczylam opis na GG (u niego), a ktorego wynikalo, ze jest zakochany... a mi aż serce drgnęło :o płakać mi się zachciało i znowu mnie wzieło... Ja chyba nienormalna jestem.. :o

Gość AnHann
Tez tak mialam.. ale u mnie faktycznie cos z tego wyszlo..Rok to trwalo.. A juz rok minelo od rostania a ja to co raz gorzej znosz

Gość nienormalna..
jakoś nie umiem...

Gość nienormalna..
Ann Hann - przynajmniej Wam wyszło :)

Moze zacznij spedzac mniej czasu na gg zacznij za to wiecej wychodziv do jakis pubow, diosco ecc, wtedy poznasz kogos w realu lub przynajmniej zajmiesz sie czyms innym is ie rozerwiesz zammiast myslec tylko o tym z gg.

Gość AnHann
Uwierz, nie przejdzie to tak szybko.. :(

Gość nienormalna..
ja na gg wchodze tylko jak jest to konieczne.. odkad myslalam, ze wybylam go sobie z glowy nie wchodzilam, bo wiedzialam ze i tak nie bedzie chcial ze mna gadac. z reszta... on tez na gadu jest rzadko.. ale akurat jak to zobaczylam, to mnie to troche zabolało...

Gość prawiczek z warszawy
Znajdź se chłopa model zastępczy :classic_cool:

Gość nienormalna..
prawiczek - próbowałam, nie działa.. nie potrafie sobie znalezc innego, bo w kazdym nowym szukam cos z tamtego :O

wyd\starczyło od razu wywaliić wszystkie kontakty z nim związane! to pierwszy krok do zpomnieni1 teraz już będziesz wiedziała:)

Gość nienormalna..
taa.. wbrew pozorom to nie jest takie proste. z jednej strony chce o nim zapomniec, ale z drugiej nie, chyba za bardzo mi na nim zalezy...