Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Biedny_Muzyk

Wlasnie pokazalem dziewczynie rozmowe o niej na gg

Polecane posty

Gość Biedny_Muzyk

mowiac krotko zakochalem sie w jednej mlodej dziewczynie nie tylko w wygladzie ale doslownie we wszystkim ... od pol roku jestesmy skluceni bo ona mnie odrzuca a ja sie nie poddaje co z jej perspektywy jest chyba zwyklym natrectwem... no dobra ostatnio poklucilismy sie w sumie jeszcze bardziej wiec dzis (przed chwila) napisalem na gg czy da sie przeprosic on do mnie z pretensjami zebym dal jej spokoj bo jestem oblesny i wstretny a najbardziej ja razily moje opisy (ktore zinterpretowala jako skierowane do niej) prawda jest taka ze gram "kontrowersyjnego" bo to lubie i poprostu czyni mnie to popularnym ona stwierdzila ze to wstretne na te wszystkie jej zarzuty o brak szacunku poprostu wkleilem jej rozmowe calkowicie szczera gdzie w sumie byla mowa o niej w samych superlatwywach i troche zajezdzalo romantyzmem ale autentycznym nie pokazowym gdyz rozmowa byla prywatna chyba ja troche zatkalo po przeczytaniu tego wpradzie walnela tekst ze specjalnie taki fragment znalazlem co zripostwowalem ze moge znalezec inne z innych rozmow jesli niewierzy po tym zrobila sie mniej opryskliwa i krytyczna chyba ja troszke zatkalo myslicie ze po tym przemysli jeszcze raz to jakie zdanie u niej mam ?

Gość poćwicz lepiej
ortografię, matołku

błędy błędami ale to nie ważne. Powiem Ci, że dziewczynie może na początku to sie podobało, jak sie o nią starałeś, ale jesli zaczyna Cie wyzywać że jesteś obrzydliwy to daruj sobie to nic z tego nie będzie Pozdrawiam.

Gość dobrzebozwyczajnie
dlugo ja znasz? Ile macie late?

Gość Dldplpqwldqld
juz wiem w kim sie zakochales, wszystko co mowisz jest prawda. Wrociles ode mnie i od razy usiadles do komputera by popisac z jakas malolatka. I ty mowisz ze jestes w porzadku? Jezeli wszystkie tak kochasz to z toba jest musi byc cos nie tak. Kochaj sobie je dalej a o mnie zapomnij. Nie oklamuj mnie juz...Niedojrzales do zwiazku. Wiesz jak to jest czytac o swoim chlopaku ze sie zakochal ? Pomysl ze ja tez kogos bardzo kocham i to nigdy nie bedziesz ty przez to co mi robisz!

Gość Dldplpqwldqld
o inne potrafisz sie starac. Jestes natretny jak mucha co siada na gowno. Myslalam ze masz wiecej godnosci i dumy ale sie mylilam panienka kiwnie a ty juz przy nodze jak pies. Zal mi cie, ale sam tego chciales. Spotykaj sie , ale nie ze mna. To juz koniec. Juz nie pozwole na to zebys sie bawil moimi uczuciami.

Gość Dldplpqwldqld
mam nadzieje ze to przeczytasz

Gość barrakuda...
taaa kontrowersyjny :D moze kolezkom od piwa i latwym dziewczynom imponujesz swoja "kontrowersyjnoscia", ale dla bardziej kutluralnej dziewczyny mozesz byc zwyklym chamem Co kto lubi, widocznie jej nie odpowiadasz

Gość błędy błędami ale to nie ważne
szczególnie jak się pisze czy pisałeś jej już coś o uszku/łóżku?

Gość Biedny_Muzyk
nie interesuja mnie iternetowe bledy porostu tluke w klawisze byle by bylo czytelne... nie nic o tym nie wspominalem tzn zadnych aluzji bezposrednio seksualnych jedynie ze jest atrakcyjna

Gość Biedny_Muzyk
spierdalaj z mojego tematu z moimi reklamami swojego czarodziejskiego biznesu

Gość no widzisz...
wow alez ty mądry, pogratulować chamstwa to znaczy przebiegłości. P.S debil jestes i panna to wie a tłumaczenie, ściemnianie i kiepska gra aktorska to potwierdza. Panna ma juz wyjebane na ciebie. Spaliłeś się. No a wystarczyło być poprostu fajnym... :) Przekombinowałes.

Gość Biedny_Muzyk
noo nie bo o to chodzi ze ona oparla sie na czysto zwnetrznej opinii i nie chciala nawet rozmawiac przed nia niczego nie udawalem

Gość no widzisz...
i to jej wina tak? "prawda jest taka ze gram "kontrowersyjnego" bo to lubie i poprostu czyni mnie to popularnym ona stwierdzila ze to wstretne" dwulicowy facet, pozer ...kiepska partia.

Gość no widzisz...
nigdy nie bedzie pewna tego czy jest "z tym właściwym" czy moze to kolejan twpoja poza...ogolnie meczace i sie jej nie dziwie. Znudziła sie i zmeczyła.

Gość Biedny_Muzyk
dwulicowy oszukuje najblizszych

Gość no widzisz...
nie istiotne... wracajac do twojego pytania.. "myslicie ze po tym przemysli jeszcze raz to jakie zdanie u niej mam ?" o cholera tam wie....skad mamy wiedzieć, nie czytamy w cudzych myślach.

Gość Biedny_Muzyk
owszem najistotniejsze bo to jaki jestes dla osob trzecich jej niewazne szczerym trzeba byc tylko wobec swoich

Gość przez gg też walisz takie
byki? nic dziwnego, że panna nie ma ochoty zadawać się z nieukiem, do tego nachalnym :O może ty nie zwracasz uwagi na "internetowe błędy", cokolwiek to ma znaczyć, ale inni, normalni ludzie zwracają! i nie tłumacz się głupio, że to literówki i nie trafiłeś w klawisz, bo chciałabym zobaczyć taką klawiaturę, co sama podmienia ó na u :D jednym słowem, pannie pewnie zbiera się na wymioty na myśl o tobie, tak jak i nam wszystkim tutaj

Gość Biedny_Muzyk
dawalem jej darmowe korki z pieciu przedmiotow wiec o te kwestie sie nie martwie

Gość Biedny_Muzyk
.

Gość no widzisz...
"owszem najistotniejsze bo to jaki jestes dla osob trzecich jej niewazne szczerym trzeba byc tylko wobec swoich" taaa....whatever

Gość aj tam aj tam olaboga
pewnie jestes taki kontrowersyjny jak Szalej z ''Na Wspolnej'' :D:D:D :P