Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yagayayaga

planowanie pierwszego dziecka

Polecane posty

Gość yagayayaga

czy istnieje cos takiego jak WLASCIWY CZAS NA DZIECKO? Jestem na 1 roku studiow mam 23 lata, moj facet ma 27, mieszkamy w wynajetym m2, narazie nie stac nas na kredyt, on zarabia calkiem dobrze, ja pracuje na umowe o zlecenie i w swoim fachu (pracuje jako wizazysta przy sesjach) nie dostane innej umowy, wiec nie ma mowy o dodatkowych pieniadzach po porodzie, a z malym dzieckiem na plan chodzic nie bede. I tak odkladamy te decyzje i zastanawiam sie, czy kiedys bedzie ten wlasciwy moment? bo z moich wiliczen wychodzi, ze NIE :( Niektore moje kolezanki zaszly w ciaze jeszcze w liceum i dawaly sobie rade, my jestesmy duzo starsi, a tyle mysli w glowie i ten lek . Jak jest/bylo z wami?

Gość Sacryficial Suicide
po co planować

Gość yagayayaga
:(

Gość Keino
daj sobie spokoj, dziecku trzeba poswiecac 24 godziny na dobe, nie wyrobicie sie

Gość 12 no własnie
yaga u nas jest tak samo. Pracujemy obydwoje i nie zarabiamy mało ale zabijaja na opłaty za mieszkanie i rachunki do tego auto itd i z moich wyliczen tez wynika ze nigdy nie bedzie "czasu" bo zawsze coś....dobija mnie jeszcze myśl ze nie mamy własnego m a gdy je nawet kupimy to bedzie skrajna bieda bo raty nas zabija i do tego maluszek.....ja 24 lata mąż 28