Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikitka88

prosze o rade

Polecane posty

Gość nikitka88

hej, prosze Was o rade. dwa miesace temu poznalam na necie pewnego chlopaka, widzielismy sie dwa razy, wydawalo m isie, ze fajnie nam sie gada i ze nadajemy na tych falach. po drugm spotkaniu wspominal o nastepnym, ale jakos nie dochodzilo to do skutku, bylo tak kilka razy, nawet raz tez ja zaproponowalam spotkanie, ale tez mu nie pasowalo i nasz kontakt sie urwal, odzywal sie do mnie raz na tydz lub raz na 2tyg na gg. /ogolnie niby nie lubi neta. wczoraj zaproponowal mi czy pojade z nim na weekend do czech, bo jada tez znajomi, a on nie chce jechac sam. Nie wiem, jak zareagowac na to, czy go olac, czy delikatnie napisac ze cos z nim nie tak? Czy jestem wyczulona? poradzcie:).

Gość parappapa
poradzę Ci tylko tyle, żebyś z nim nie jechała.

Gość nikitka88
dodam, ze nie chodzi na pewno o seks, to nie taki typ, ktory wyrywa laski.

Gość nie chodzi o seks?
to po co chcesz jechać? :classic_cool:

Gość nikitka88
uwielbiam podrozowac, dobrze czuje sie w jego towarzystwie, nie naleze do osob, ktore licza na seks czy cos. Ale przez dlugi czas nie widzielismy sie, kontakt byl maly, dlatego nie wiem co otym myslec, moze on mnie sprawdza co mu odpowiem albo sie bawi.

Gość nikitka88
??

Gość ehhhtakasmutnaja
chciałabym mieć takie problemy..:(:(:( nie piszę,żeby Cię urazić tylko tak jakoś... kochana jedź, może będziesz mogła sobie z nim tą sprawę wyjaśnić, lepiej zaryzykować i później w razie czego lepiej wiedzieć, że nic z tego ale przynajmniej sprawdziłaś niż pluć sobie w brodę,że nie spróbowałaś. powodzenia trzymam kciuki:).

Gość nikitka88
dzięki za wypowiedzi, czekam na wiecej waszych porad;)

i bedziesz mogła go lepiej poznać ale oczywiście zachowaj wszelki zasady bezpieczeństwa, podaj jego namiary swoim bliskim i mu o tym powiedz, wiesz mało go znasz i trzeba być ostrożnym ale jak mówią rosjanie, no risk, no fun :)

Gość ripmen
marcin?

nikitka88 uwielbiam podrozowac, dobrze czuje sie w jego towarzystwie, nie naleze do osob, ktore licza na seks czy cos. Ale przez dlugi czas nie widzielismy sie, kontakt byl maly, dlatego nie wiem co otym myslec, moze on mnie sprawdza co mu odpowiem albo sie bawi. A ile ty masz lat?? 13?? bo tak własnie się zachowujesz, ale jedź, pewnie, niedługo dowiemy się o tobie z teleexpresu.

Gość nikitka88
chlopak nie jest do konca anonimowy, wiem, gdzie pracuje, pracuje tam tez moj sasiad tak sie zlozylo, moja kuzynka zna jego sisotre, jak sie okazalo, mieszkamy blisko siebie, wiec to nie tak, ze nic o nim nie wiem,,