Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znalazlam królika

kto ma królika miniaturke imi odpowie na pare pytan ???

Polecane posty

Gość znalazlam królika

znalazlam dzis rano kroliczka przed domem. wlasciwie to schowal sie pod samochodem meza przed hukiem samochodow. wzielismu biedaka do domu,ale nie mam pojeia co dalej. na razie dostal karton, bo nie mam nic lepszego i go nakarmilam. ma posklejane od blota łapki,mysle, ze calanoc spedzil na zewnatrz. czy moge mu te lapki umyc? nie wiem czy sam da sobie rade z zaschnietym blotem. i w ogole jak sie nim zajac? na razie jest bardzo zestresowany.

Gość kungauga
Nie trzymaj go w ciemnym, zamknietym kartonie.. kroliki tez potrzebuja slonca. Masz zamiar go zatrzymac na dluzej? to kup mu duza klatke. Pewnie ktos go wyrzucil, albo na spacerze uciekl jakiemus dzieciakowi. Przyzwyczajony jest pewnie do innych warunkow wiec mu takie stworz. KUp mu klatke, wysyp wiorkami, sianko wloz. I postaw na swiezym powietrzu. Lapki mozesz ymyc, ale zwykla woda bez mydla.

Gość kungauga
ale najlepiej nie teraz, niech sie oswoi z nowym miejscem. Nie glaszcz go, nie stresuj dodatkowo niech sam przyzwyczaja sie nowej sytuacji

Gość znalazlam królika
karton polozylam na boku, tak zeby mogl wyjsc na dywan, ale on i tak siedzi w kartonie. dalam do srodka recznik, to sie na nim zagniezdzil. do jedzenia jablko. jezeli ktos bedzie go szukal, to oddam go wlascicielowi. dlatego musze mu zorganizowac jakis tymczasowy domek. jezeli przez tydzien nikt sie nie odezwie, to pomysle o klatce.