Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość intuicja, która nie zawodzi

dlaczego faceci muszą to robić?

Polecane posty

Gość intuicja, która nie zawodzi

Dlaczego faceci to tacy skończeni idioci? Zacznę od tego, że mam bardzo rozwiniętą intuicję jeśli chodzi o zdrady czy flirt zajętego faceta. Czasem to przeklinam bo wolałabym żyć w błogiej niewiedzy. Nie wiem skąd to się bierze, po prostu tak mam. Mój tata zawsze był babiarzem i flirciarzem, kilka razy byłam świadkiem kłótni rodziców o to. Może to na mnie wywarło taki wpływ. Kiedy miałam 15 lat przyłapałam ojca na zdradzie. Nie takiej fizycznej ale emocjonalnej. Używał mojego starego telefonu bo jego się zepsuł. Chciałam usunąć swoje stare sms-y które zapisywały się w pamięci telefonu aby tata ich nie przeczytał no i wtedy to znalazłam. Czułe słówka, wyznania itd. o każdej porze dnia i nocy. Nie były to moje sms-y tylko ojca. Afera była ogromna. Kilka lat temu moja znajoma napomknęła, że rozstała się z facetem. Nie wiem co mnie podkusiło ale spytałam się jej a raczej stwierdziłam "zdradził cię", potwierdziła. Jakiś czas potem spotkałam się z kuzynką i jej chłopakiem. Znów odezwała się intuicja ale nic nie mówiłam. Po miesiącu kuzynka do mnie zadzwoniła i powiedziała, że chłopak ją zdradzał od roku. Takich sytuacji było mnóstwo. Intuicja mówiła mi, że dana osoba jest zdradzana albo zdradza i potem dowiadywałam się, że naprawdę było coś na rzeczy. Mam autentyczną alergię na zajętych facetów którzy flirtują z przypadkowymi kobietami. Teraz moja intuicja odezwała się na nowo. Nigdy czegoś takiego jeszcze nie zrobiłam. Zawsze odpychało mnie sprawdzanie czyichś wiadomości czy telefonów. Teraz mnie to przyciągnęło do telefonu mojego faceta. Weszłam w wiadomości i widzę wiele podpisanych jako "Maleństwo". Czytam i nie wierzę własnym oczom. Wiadomości aż kipią różnymi podtekstami. Wiem to bo pisaliśmy tak samo na początkach naszego związku. Pisze do niej tak samo jak pisał do mnie. W tym samym stylu. Każdy wieczorny sms jest podpisany "słodkich snów". Dlaczego faceci muszą tak robić? Dlaczego jeśli ma dziewczynę to nie poflirtuje z nią? Dlaczego nie napisze pikantnego sms-a do niej? Dlaczego nie przyjdzie i się nie przytuli? Dlaczego nie weźmie na spacer czy do kina? Dlaczego zamiast dawać swojej dziewczynie poczucie bezpieczeństwa woli je narazić dla chwilowego zauroczenia? Ja nie mówię, że nie może uśmiechnąć się do miłej ekspedientki czy obejrzeć się za ładną dziewczyną na ulicy. Takie coś mi nie przeszkadza bo sama czasem się oglądam za facetami. Tylko, że ja nie szukam z nimi kontaktu i nie utrzymuję go. Co mój facet sobie wyobraża? Rozkocha w sobie tą dziewczynę i co zrobi? Zostawi ją? Zostawi mnie? Na pewno którąś z nas zrani. Jeśli chce zostać ze mną to dla czego znajduje sobie odskocznię od codzienności i bawi się uczuciami innej? To jest okrutne. Widzę, że mnie kocha bo widzę jak na mnie patrzy i wiem jak o mnie mówi. Tylko skoro mnie kocha to po co robi coś takiego? BO JEST FACETEM! Żyje tym co jest teraz zamiast myśleć w odpowiedniej perspektywie. Nie myśli o konsekwencjach swoich czynów. O tym, że te wiadomości to pierwszy krok do zdrady fizycznej bo ta granica jest bardzo krucha.

Gość o . . . . .
dziecko a CZY DO CHUJA znasz relacje w małżeństwie? a po drugie KOBIETY TEŻ ZDRADZAJĄ

To ze wiekszosc kobiet sobie wybiera takich facetow, nie znaczy ze nie ma innych. Jak to sie mowi, widzialy galy, co braly :D

Gość napisz smsa o tresci
co za palant, zostaw go i nie wierz w to ze cie kocha. Tacy nie potrafia kochac! Pomysl o czym mysli piszac z nimi , na pewno nie o tobie, pomysl ile musi sie wysilic zeby takiej pannie sie przypodobac? A o ciebie dba? Watpie.

Gość napisz smsa o tresci
taki ktos nie przejmuje sie uczuciami inych, szuka dowartosciowania i adrenaliny. Stan sie na niego obojetna i zacznij flirtowac tak jak on. Moze uda ci sie zapomniec o nim i zauroczyc w innym. A wtedy czas pokaze....

Gość wewew
Wielu facetow to flirciarze, ale nie zapominajmy z kim oni flirtuja. Czesto to sa kobiety zajete a jesli wolne to czesto wiedza ze facet z ktorym flirtuja jest zajety.

Gość jajeczkomleczko
Co u Ciebie Autorko?

Gość kirek12345
wali sie z ojcem :) hooj sie znasz na facetach :) zajmji sie swoim okresem piczo bez szkoły :)