Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hanna_26

Solarium / pieprzyk

Polecane posty

Drogie Panie, Mam pewien dylemat, niedługo szykuje się na wesele do mojego brata i chciałabym się troszkę opalić, myślałam nad solarium, praktycznie co roku z niego korzystam, ale teraz zauważyłam ze mam na plecach pieprzyk, tylko jest on nawet spory i trochę odstający, mam nadzieje ze mniej więcej będziecie wiedziały o co mi chodzi. Nie wiem czy może być w tym przypadku nie bezpieczne korzystanie z solarium, boje się o jakieś zmiany. Czy można powiedzieć ze taki pieprzyk niczym innym nie różni się od pozostałych, tylko wyglądem? Proszę o opinie na ten temat. Z góry dziękuję Pozdrawiam Hanka

Gość facet informuje
Czy wiesz, że w solarium będziesz musiała zdjąć stanik i majtki ? A może w solarium są ukryte kamery. Nie przeszkadza Ci to ?

Gość fdfwfew
ja jestem w stringach zawsze na solarce wiec niewiele ktos cos moze podpatrzec a jak cyckow nie widzial to niech sie jara

tez myślałam żeby czymś zakryć ten pieprzyk, ale czy to będzie skuteczne?

tak skuteczne pomysl o solarium natryskowym mniej stresu bedziesz miala czy starczy czy nie skoromasz dylemat

Gość weteran 5 wojny
tyle że natrysk nie jest taki trwały .Najlepij opal się na łonie natury,bo pogoda sprzyja.W każdym razie ,solarium ,czy slońce pieprza MUSISZ zakleić albo grubo nasmarować wysokim filtrem