Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa2203

pomocy, odpowiedzcie!!

Polecane posty

Gość brak słówwwwwwwwwwwwwwwwwww
tak to jest czlowiek si stara tyle czasu i nie moze zajsc a taka smarkata jedna z druga zachodzi w ciaze :O

Gość olivia dunham
a skoro nie jestescie gotowi na malego bajbusia (boze co za infantylizm) to trzeba sie zabezpieczac. Wiesz chyba jak?? Czy tez trzeba ci tlumaczyc>?

Gość NIC INO SIE SMIACCC
Z TAKIEGO TUKA JAKIM JEST AUTORKA BOSHEEEEEEEEEEEEEEEEEE:::D:D:D:D:D:D CO ZA NIE WIEDZA STRASZNA

dni płodne nie myl z owulacją. dni płodne nie trwają 1 dzień. występują nawet na 5 dni przed aż do 1 dnia po . a dla świadomości kazdy ma inną fazę luteinowai trwa ona od 12-16 dni. jak ktoś ma krótkie cykle to płodne już ma w trakcie @. dni płodne możesz rozpoznać tylko po obserwacji (śluz ,temperatura, wygląd szyjka macicy a także testy owu)

Gość ciekawa2203
Wytrysk Był Calkowicie poza pochwą! 14 dnien jest dniem najbardziej prawdopodobnym że zajde w ciaże, ale to nie był 14 dzień. i powtarzam Nie było wytrysku w pochwie.

Gość mjjnhxvfnscvc
do ytyreewwewwwwww cytowałam autorkę :P

Gość Dziewczyno!!!!
I jaszcze się kłóci!Skoro tak dobrze znasz swój cykl w co nie wierzę bo napisałaś największą głupotę jaką słyszałam i czytałam cytuję ''CYKL KOŃCZY MI SIĘ NA 14 A NIE NA 12 DNIU'' KOCHANA CYKL CI SIĘ KOŃCZY W DNIU @ I ROZPOCZYNA NOWY!!

Gość olivia dunham
zerowa wiedza niestety:o

Gość mociarella321
Hey! Znalazłem ostatnio całkiem nowy sposób na zarabianie w Internecie. Całość wygląda bardzo interesująco, a zarobki przekraczają nawet 5000zł. Żeby dowiedzieć się więcej wystarczy wejść na stronę http://dobryzarobek.pl/index.php?id=8e3de8a78 26e7a55971b1f340a8e75aa , a tam wszystkiego się dowiesz.

Gość ciekawa2203
DZIĘKUJE Z WSPARCIE. WIDZE ŻE KOBIETY W POLSCE NIE POTRAFIA NIC TYLKO OCZERNIAC I WYZYWAĆ.

Gość ytyreewwewwwwww
wiem:P che mi sie smiac z tego bajbusa hahahaha nie moga sobie pozwolic na bajbusa hahahaha

a to że nie aszłaś w ciąże wcześniej nie oznacza że nie masz dni niepłodnych. nie zawsze zachodzi się od razu. to że uprawiamy sex w dni płodne z zakończeniem nie musi być oznaką ciązy. ile jest par co się stara przez kilka miesięcy. ale radzę uważac bo częściej zachodzą w ciąże te co jej nie planują. bo jest to bezstresowa ROBOTA.

Gość ytyreewwewwwwww
ciekawa2203b a nas poraza twoja nie wiedza jak mozna byc tak tępym :O i nie wiedziec??????

Gość Dziewczyno!!!!
To nie jest oczernianie tylko informowanie jak wygląda cykl bo nic nie wiesz na ten temat a ładujesz się w sex.Proste

Gość olivia dunham
no skoro ktos reprezentuje taki a nie inny poziom niewiedzy i nieznajomosci wlasnego ciala to trzeba ta osobe uswiadomic. Niestety piszesz takie glupoty, ze az zal czytac

Gość ciekawa2203
NAPIASŁAM ŻE NIE JESTEŚMY GOTOWI A NIE ŻE NIE MOZEMY SOBIE POZWOLIC!!!! nie będę robić z siebie posmiewiska bo na to nie zasłużyłam. Zwgnam

przyjmując że masz cykle 28 dniowe i owulację w 14 dniu przed nastepną @ to dni płodne zaczynają ci się od 10-11 dnia cyklu. ale takie wyliczenia są miarodajne bo jakbyć chociaż robiła jakieś pomiary wykresy.

Gość ytyreewwewwwwww
nie bede robic z siebie posmiewiska to ci piszesz juz jestes posmiewiskiem zadajc takie idiotyczne pytania ot co!!!

Gość mjjnhxvfnscvc
jak się ma 15 lat to nie jest się gotowym na dziecko, czy jak wolisz "bejbusia"

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
to jest już męczące... myślcie przed a nie później szukacie porady na forum... skąd tu ludzie mają wiedzieć czy jesteś w ciąży czy nie? nie siedzą w Twojej macicy! a skoro tak dobrze znasz biologię to wiesz, że możliwość zajścia w ciąże istnieje... Kropka!

Gość ciekawa2203
dostałam okresu, robiłam test i nie jestem w ciazy. Wasze odpoiedzi dały mo duzo do myslenia i zaczęłam baczniej obserwowac swoje ciało i interesowac sie swoim cyklem.

Gość NieWiemCoRobicOjNie
Ja mam podbny problem , pod czas wczorajszego stosunku pękła nam prezerwatywa , miałam ostatni dzień niepłodny , czy jest mozliwość , ze jestem w ciazy .?

no to teraz czekaj z testem w ręku:) ostatni dzien niepłodnch może równac sie pierwszym dniem płodnych bo nie zawsze cykle sa odealnie równe.