Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość copacabana222222

przechodziłam koło budowy i usłyszałam za sobą szept "z braku laku by się nadała

Polecane posty

Gość sdghfghd
Nie przesadzajcie z tym chamstwem na budowach. Wiadomo tak jak wszedzie sa ludzie ktorzy zachowuja sie lepiej i gorzej. Nie wszyscy jednak tacy sa, nie wszyscy pija na budowach. Wbrew pozorom skoro tak powiedzieli to znaczy ze nie jest zle. Jestes pewnie przecietna i tyle. Zreszta sama najlepiej wiesz jak wygladasz. Gdyby powiedzieli "tej to bym patykiem nie tknął" to wtedy mogloby ci sie zrobic przykro.

aehehqhqhhrtr tu nie trafiles akurat nie mieszkam w polsce :) i zwiedziłam co nieco, ja nie twierdze ze wszyscy tu sa zamozni, ale wyzywasz nas "wyżej dupe ma niz sra" "siedza na zasilku" i ze nie jestesmy kulturalne. Nie mam wyzej dupy niz sram nie siedze na zasilku i jestem kulturalna w przeciwienstwie do co po niektórych więc nie zycze sobie tego typu komentarzy. A kultura wymaga tego zeby nie gwizdac za ludzmi na ulicy bo gwizda sie za psem. Ja staram sie nie mowic ludziom przykrych rzeczy ani ich obrażać i wydaje mi się ze to jest normalne zachowanie, a często budowlańcom brakuje ogłady. Tak jak ktoś wczesniej pisał większość ludzi zmienia się w towarzystwie więc taki chlopak który na codzien sie tak nie zachowuje, przy kolegach czy chlopakach z budowy tez bedzie gwizdac za jakas wytapetowaną zrobioną lalą z balonami choc by sie mu nie podobalo, tylko dlatego zeby zaimponowac czy nie odbiegac od reszty. Nie twierdze ze wszyscy sie tak zachowują, ale większosci niestety tak jest

Gość OneTwo
Karola posrana gadanina.

Gość Tollllllllaaa
Ja ostatnio usłyszałam za sobą jak stałam przy barze ( nie wiem czy na sto procent chodziło o mnie ale myślę że tak): " ... z braku laku może być, ... po 10 piwach ..." Wiem że nie jestem idealna ale delikatnie mówiąc nie jestem też najgorsza. Strasznie smutno mi się zrobiło bo po 10 piwach to można przelecieć koze a nie młoda podobno nie najgorsza dziewczynę.

Gość mam ochotę na miętusa
oj tam, oj tam...nie ma się czym przejmować :) Poza tym wcale nie masz pewności, że mówili właśnie o Tobie :)