Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zielonożółte oczka

Odpowiem na wszystkie erotyczne pytania - 26 lat

Polecane posty

Gość .........,,
z 5 tys na dzien dobry by bylo i juz mowimy jak ludzie a wy sie nie przymulacje pajace i tak nie poruchacie zalosne typki

Gość pelno tego dziadostwa przy kra
buehehehehe jak juz napisalem syf do syfu ciagnie:D banda desperatow liczy na maczanie petardy w toitoiu:D Dziewczyno zycie nie sklada sie tylko z wystawiania dziury starym capom i i innym amatorom taniej jadki. Nie masz pojecia co jest fajne w zyciu. Zapewne jedyne co w zyciu przezylas to petardy w dupie i juz myslisz ze to cale zycie:D

pelno tego dziadostwa przy kra - - pewnie te petardy to znasz z własnego doświadczenia :D

Gość .........,,
ale tu sie zgodze panieniki trzeba umiec podejsc gdzies bylo napisane traktuj dame jak dziwke a dziwke jak dame cos w tym jest prawda.a teraz powiem co wam fajnego wyobraz sobie ze ze swoja zona piszesz wesolo co frustracie.jak tam twoja zonka sie miewa pewnie z kims pisze.ja jestem za duzo wolnoscia wiec pomylka.i konce pisanie tutaj bo nie mam na to ochoty.piszecie dalej poczytam sobie

w czym ty jesteś od niej lepszy, że masz prawo ją tak oceniać? robi to na co ma ochotę i już, a jeśli Ci się to nie podoba to nie musisz tego czytać a tym bardziej komentować!!!

Gość .........,,
oferta wspolpracy aktualna mozna sie dogadac na gg hey

Gość fun pończoch
zielonożółte oczka daj jakieś namiary :) popiszemy? jak sie będziesz znów nudzić?:)

to jest fajna sexi kobieta grzecznie poprosze buehehehehe o zesz kuna powiedzial co wiedzial:D fajna kobieta buehehehehehehe banda amatorow taniej jadki malo sie nie posika przed tym monitorem ze im moge przeploszyc darmowe obciaganie:D Chlopaczki licza ze pani fajna seki kobieta buehehe da im pomaczac za darmoszke. No jasne przeciez takie tez sa potrzebne bo gdzie banda popaprancow maczala by swoje petardy??? przeciez zadna kobieta nawet nie spojrzy na tych popaprancow a takie to i owszem. Stare dziady maczaja to i wy pomaczacie:D

w czym ty jesteś od niej lepszy, że masz prawo ją tak oceniać? robi to na co ma ochotę i już, a jeśli Ci się to nie podoba to nie musisz tego czytać a tym bardziej komentować!!! chociazby w tym ze nie tykam takich co nadstawiaja tylki na drugim spotkani z kafe:D a pani wyzej owszem. Zapewne juz na pierwszym bedziesz maczal:D a przed sptkaniem z toba jeszcze paru innych sobie tez pomacza a innym szczesliwca wciagnie nosem... A czytac uwielbiam wypociny takich amatorek petard w dupsku, niezly ubaw:D

Tak myslalm że głupia dupa z Ciebie .... Zwykła dziewucha . Ja wychodze z założenia i sama podobnie jak Ty mam kochanka , ale nigdy nie poszłabym do łózka z facetem który ma kobietę , tym bardziej żone czy rodzinę. Jest tylu wolnych facetów że jest w czym wyboierać . No Ty niestety nie masz .......... jeszcze się tym chwalisz.... S...ka bez klasy.

Gość fun pończoch
możne mohery jeszcze śpią:) to odpowiadaj na dalsze pytania? w jakim najciekawszym miejscu wdgł. Cie sie pieprzyłaś?:)

Gość fun pończoch
a widział Cię ktoś kiedyś jak to robiłaś? oprócz partnera, partnerów oczywiście?:)

Gość fun pończoch
Komenda Straży pożarnej;) heh tez ciekawie tez tam nikogo nie było?:))

Gość fun pończoch
Szkoda ze nie próbowałaś na jakieś disco kiedy jest tłok:) lub w loży:)) zawsze ktoś może zobaczyć i jest adrenalina:) ale to nie pytanie.:) Zdjął ci ktoś kiedyś majtki przy stoliku w kanapie, klubie?

Gość fun pończoch
Daj jakiś namiar póki nie zjawia sie moherowe i nie zaczną pluć;)

Gość fun pończoch
Oczka:)) dobra nie chodzisz nigdzie do knajp:) to na spacer lub na domówkę- imprezę poszłaś kiedyś bez majtek lub je zdjęłaś w trakcie?:)

Oczka dobra nie chodzisz nigdzie do knajp to na spacer lub na domówkę- imprezę poszłaś kiedyś bez majtek lub je zdjęłaś w trakcie? nie lubię chodzić bez majtek, bo jest mi niewygodnie, z racji takiej ze mam motylka:p w nosie mam mohery:D

Gość fun pończoch
To pokrótce o czym marzysz a czego jeszcze nie spełniłaś w sexie? ilu miałaś partnerów od 1 razu? i ile wtedy miałaś lat:))

Gość fun pończoch
czyli z tego co wyczytałem w trójkątach jeszcze nie byłaś?:))

dziwię ci się. jak można z tymi prymitywami rozprawiać. :O pzoa tym, słabe, załozylam taki temat kilka dni temu. a teraz mozesz sobie popiskiwać. :classic_cool:

Gość fun pończoch
Oczka :)) a jak dziś jesteś ubrana i co masz na sobie?:)

Gość Nimfik_pl
Oczka jesteś?

Gość Brak Ci seksu?
Wystartował nowy konkurs:D i można nawet kase dostać;D Ja się nie dostałam i żałuje.... kiedyś byłam testerką i jazda jest:D, związek wzmacnia i to nawet bardzo :P. Nie będę pisała kto promuje zostania testerką;D ale domyślam się że koleżanka bierze w nim udział chociaż zaprzecza:) dla osób które biorą udział czyli 100 testerek i 100 osób czuwających nad projektem:P to zadania pewnie macie co 20 minut :) pozazdroszczę wam:P. Ps. Ja chce do testów!!!!!!!!!!!!!! :(:(:(:(:( Jestem napalona na samą myśl jakie mogą być testy:D, słyszałam od jednej d*peczki, że jej chłopak zaniemógł:D

Gość lubiący tzyce i duupy
kto dziś dostanie w duupsko na wemblej?