Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michelleeeeee

Co robic ?

Polecane posty

Gość michelleeeeee

Jest taka nieszczesliwa sytuacja, ze mam spotkac sie z kolega, z ktorym kiedys mnie cos laczylo. Wiem, ze nie mozna tego roztrzasac, trzeba miec dystans i podejs do niego normalnie, jak do kazdego innego kumpla. Problem jest tylko taki ze nie potrafie chyba. Jestem w nim zakochana. mysle o nim intenstywnie przez jakies 90% dnia. Tesknie za jego bliskoscia i dotykiem...... mial ktos podobna sytuacje? :(

Gość michelleeeeee
up :(

Gość michelleeeeee
a nie wiem, jakos tak wyszlo, poswiecal mi zbyt malo uwagi, jest troche typem samotnika

Gość michelleeeeee
jaaaaaaa, ale nikt tak na mnie nie dziala jak on:P boje sie ze sie na niego rzuce:P heh, oczywiscie zartuje, ale serio, jest mi w ch. ciezko. musze starac sie nie pokazac niczego po sobie...(nie chce wyjsc na jakas desperatke :()

moim zdaniem nie wyjdziesz na desperatke ale co najwyzej na zakochana kobietke, a co jesli on ma tak samo i tez bedzie z maska na twarzy udawac obojetnego ? wtedy sie miniecie....czasami okazanie komus tego co sie czuje ( nawet z obawa na realcje ) moze okazac sie najprostrza droga do szczescia...ja prawie rok tak "udawalem " i gdy w koncu mu o tym powiedzialam to po pierwsze mi ulzylo a po drugie od dwoch lat jestesmy razem i jestesmy szczesliwi :)....

Gość michelleeeeee
mowisz serio? hm :) ale i tak nie bardzo wiedzialabym co zrobic :( ...dawac jakies znaki, mowic wprost? masakraa :(

ja powiedzialam otwarcie po roku "przezywania" w ciszy i glupiej dumie...okazanie uczuc to nie wstyd a czasami sie oplaca...wiem z doswiadczenia mam juz swoj wiek....sluchaj sie starszych ;) powodzenia zycze i nie obawiaj sie tego co czujesz....

Gość michelleeeeee
u mnie juz tez prawie rok to trwa ehh. jak on na to zareagowal? tak od razu, jak mu to wyznalas? ja strasznie sie boje tych uczuc niestety:) bo boje sie, ze on tego nie odzwzajemni i bedzie mu glupio, moze nie bedzie potrafil mi powiedziec wprost ze nic z tego nie bedzie.... jestem pesymistka:P