Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikaa_XD.

jak fryzura ?

Polecane posty

Gość mikaa_XD.

mam mały dylemat chce zmienić fryzurę ale nie mam pomysłu jaka mi będzie pasować proszę o pomoc.

Gość mikaa_XD.
nieee.. tylkoo niee to.. napewno nie bd mi pasowaac.

Gość mikaa_XD.
nieee.. tylkoo niee to.. napewno nie bd mi pasowaac.

Gość dhkj
jakie masz wlosy?

Gość mikaa_XD.
hmm.. mam teraz włosy do ramion ciemny bloond a twarz owalna..

Gość no nie wiem....
dokladnie! musimy zobaczyc jak wygladasz zeby cos doradzac :O bo co Ty bys mi np doradzila? jaka mam sobie zrobic fryzure? (bedzie trudno z odpowiedzia bo nie wiesz jakie mam teraz :D ) litosci :D przeciez dlugosc ksztalt glowy, wysokie czy niskie czolo - to wszystko ma znaczenie dla fryzury!

Gość mikaa_XD.
no to taak mam dość wysokie czolo ktore moge pokazac . duze oczy maly nos lekko wystajace kosci policzkowe .. ogolnie szczupła jestem ..

to takie włosy jakie masz to Cię kompletnie szpecą... musisz unikać rozpuszczonych włosów... może zrób sobie prostą grzywkę, z tego co kiedyś czytałam to do owalnej twarzy trzeba skracac włosy i je cieniowac.... no nie wiem......

Gość no nie wiem....
dziwne bo twarz owalna a wystajace kosci policzkowe heh no wiesz trudno tak to sobie wyobrazic ale moze lekko rozjasnic blond sobie (nie wypalone biale badz zółte kudly) taki naturalny blond, grzywka na bok lekko pocieniowana (z tylu tez) cos moze w ten desen: http://fryzurymlodziezowe.digitalcamerau.com/files/2010/09/94810904.jpg http://stylio.pl/zdjecia/19/19910_l/Ireth/fryzura.jpg http://www.profryzury.pl/files/images/proste%20z%20grzywka%20zaczesana%20na%20bok.jpg http://www.profryzury.pl/files/images/proste%20dlugie%20z%20grzywka.jpg ;)

Gość no nie wiem....
to zle czytalas! do owalnej twarzy skracac??!! :O zeby byla jeszcze bardziej okragla??!! :O wlasnie trzeba miec dluzsze wlosy!! zeby ja optycznie wydluzyc! widac niezle sie znasz :D

Gość a moze i mi doradzicie
mała owalna twarz,średnie wysokie czoło, oczy małe, usta pełne, małe uszy, nos średni, karnacja średnia.

Gość no nie wiem....
buahaha przeciez nie ja jestem autorka postu :D:D ludzie sa bestiami :D "bo to widze, że ekspertka!!" haha! :D no baaa! to też doradzilam :D twarz jak koń powiadasz? pomysl na chlopski rozum jak glowa jest okragla to logiczne ze proste dluzsze wlosy ja optynie "wydlusza" a krotsze glowe otycznie zaokrlagla... ;)

Gość no nie wiem....
wygladasz jak ruhana? :D no to zrob sobie wlosy takie jak ma ona ona ma dosc specyficzna to glowe...trudno jej cokolwiek wybrac, ale w tym jeszcze jakos wyglada, generalnie krotsze wlosy pocieniowanie proponuje PS!!!!!!!!!!!!!! people are beasts :D:D:D:D PRZEPRASZAM CIE I ZWRACAM HONOR ;) zle doczytalam opis kolezanki ona napisala "twarz owalna" ja przeczytalam okragla nie wiem czemu haha :D wyszlam teraz na idiotke ale coz :D mialas racje - wlasciwie obie mialysmy bo o tym samym myslalysmy, tylko ze ja sie pojebalam ;) jeszcze raz SORRY :P

Gość no nie wiem....
stalo stalo ;) podwazylam Twoje kompetencje przez swoja nieuwage ;)

Gość rinnaaa222
bez zdjęcia ciężko doradzic