Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajniaczek

Jaka lodówka turystyczna

Polecane posty

Gość pytajniaczek

Mam pytanie do osób, które uzywają lodówek turystycznych. Chciałabym kupić sobie taką lodówkę i nie wiem czy decydować się na taka normalną na wkłady, coś takiego http://www.kamai.pl/#!p217559,c56_61_108,lodowka+turystyczna+20l+iceberg+truskawkowa czy raczej kupic samochodową, która wychodzi drożej. Czy ktoś z was ma porównanie i może mi coś podpowiedzieć?

Gość grzechoszczak332
Najprościej i najszybciej(oczywiscie jezeli masz w miare blisko)bedzie pójscie do Lidla i kupienie tam za 50zł zgrabnej lodóweczki za 50zł plus 6zł na wkłady....Ja nie żałuję ,mam swoją już jakiś czas,ale teraz widziałem że znów mają w ofercie.

osobiście nie mam przekonania do towarów z lidla... a taka lodówka, jesli dobrej jakości, może służyć naprawdę przez lata. co tanie to drogie, lepiej zainwestować w coś lepszego :)

Gość ewffewfewferfg
Ja kupiłem najtańszą samochodową w jakimś markecie (nie pamietam już jakim, chyba w lidlu właśnie) i się sprawdza doskonale :classic_cool:

Gość Bundzalina
Najbardziej znane lodówki turystyczne to chyba Clatronic http://www.nokaut.pl/lodowki-turystyczne/ Ja miałam taką lodówkę lata temu, ale nie używałam i oddałam teściom. Teraz by się przydała...

Gość majola056
Szykuje mi się wyjazd i też szukam w miarę taniej lodówki, bo wiem, że nie będę z niej zbyt często korzystać, więc bez sensu wydawać dużo kasy... Zerknij na kuponiarnia.pl przeglądam tam czasem zniżkowe oferty sprzętu agd i zawsze coś znajduję w dobrej cenie ;)

Gość danna

Jeśli chodzi o lodówki turystyczne, to zwłaszcza teraz jest duża oferta w media expert i masz tam różne warianty cenowe(i gabarytowe) :D

Gość zann

Potwierdzam, w ME jest tego cała alejka i można na koniec sezonu wyłapać dobre rabaty

Gość koko
5 godzin temu, Gość zann napisał:

Potwierdzam, w ME jest tego cała alejka i można na koniec sezonu wyłapać dobre rabaty

Na stronkę wejśc wystarczy

Gość aliko
Dnia 2.09.2019 o 12:46, Gość koko napisał:

Na stronkę wejśc wystarczy

No niby tak, aleja to lubie elektronike najpierw sobie obejrzec jednak