Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wdowaz2dorastającymicórkami

Poznałam faceta który ma dzieci w więzieniu i jest dużo starszy ode mnie!

Polecane posty

Mam 35 lat i poznałam faceta ponad 20 lat starszego. Człowiek ma 57 lat. Jego syn i synowa trafili do więzienie na 20 lat, i przy czym zostawili mu trójkę dzieci na wychowaniu. Trzech chłopców i dwie dziewczynki, oprócz tego mój facet ma jeszcze córkę która również jest więzieniu i zostawiła mu na wychowaniu swojego syna. Oczywiście mężczyzna który zrobił dziecko jego córce również wylądował w więzieniu jeszcze przed pojawieniem się na świecie tego dzieciaka. Oraz jego była żona, która obecnie znajduje się w zakładzie psychiatrycznym ponieważ przeszła załamanie nerwowe. I co? I facet wychowuje sam 5cioro dzieci, ja mam dwie dorastające córki(15 i 14 lat) a on mnie prosi o rękę i namawia mnie byśmy się postarali o wspólne dziecko. Wiesz co nie ma się z czego śmiac bo właśnie tak było. Facet wychowuje teraz 5cioro wnuków, ja mam dwie dorastające córki i namawia mnie na dziecko

Gość jak ja ci mam wypelnic
trójkę dzieci mu zostawili: 3 chłopców i 2 dziewczynki. A co miałaś z matematyki?

haha 3 chłopców, 2 dziewczynki i synek córki... "facet sam wychowuje 5 dzieci" Gratulacje i pogratuluj swojej nauczycielce matematyki. :)

Źle mi wybiło na klawiaturze, zostawili mu 6 dzieci bo 5cioro dzieci zostawił mu syn a jedno dziecko zostawiła mi córkę. Pytanie było następujące co ja mam teraz zrobic?

masz kilka opcji: -zacząć się uczyć bo koniec roku blisko -wyjść na spacer bo pogoda ładna a na popołudnie burze zapowiadają -Kontynuować tę historię.

Gość Taaaak jasnee
Dwa razy ci wybilo..:o

Gość nmj
to zależy od waszej kondycji finansowej

Gość proponuje najpierw
dokladnie policzyc dzieci :D

Gość nieno
Może jeszcze jakieś się znajdzie po drodze :)