Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam 29 lattt

Powiedzicie mi jak ktoś taki jak ja może poznać dziewczynę.

Polecane posty

Gość mam 29 lattt

- raczej introwertyk - średni na jeża z wyglądu - wzrost najwyżej średni - żadnych rozrywkowych znajomych przez których można by kogoś poznać Każda sugestia będzie wartościowa

Zawsze trafi swój na swego :) Musisz szukać laski podobnej z charakteru do siebie abyście sie zgrali i tyle... a będzie dobrze:)

Gość mam 29 lattt
Znaczy nie poznam dziewczynę która sama też nie potrafi nikogo poznać? Myślisz, że to się uda

No to skoro jesteś taki nieśmiały to poszukaj podobnej na portalach społecznościowych.Poznajcie siebie, swoje charaktery i później umówcie się w realu.

Gość a jak ktoś nie ma konta na
portalach? Sam nie mam. I niby jak tam kogoś poznać/ Zapraszać do znajomych na facebooku jak leci? Nikgdy tego nie rozumiałem. No ale ja jak autro jestem. :O

Nie każdą jak leci:) Tylko taką która was zainteresuje ma to coś poprostu...później zagadac przedstawic się no i dalej jakoś idzie;)

Gość historia pewnej milosci
Moj facet, lat 28, z wygladu i wzrostu sredniak zaczepil mnie na imprezie:-) Ja jestem ladna bardzo nawet, bawilam sie z kolezanka a on sie napatoczyl, powywijalismy troche na parkiecie, poprosil o nr, ja na odczepnego dalam mu ten nr a potem mialam mu napisac sory koles ale nic z tego... A jak sie odezwal to okazal sie naprawde fajnym facetem i zaczelismy sie spotykac.... A dzis pieke dla niego ciasto zeby pokazac mu jak go kocham:-) Moral z tego taki ze na kazdego przyjdzie pora:-)

Gość rozumiem jeszcze znajomych
z forów dyskusyjnych, ale z portali społęcznościowych jakoś nie. Zuepłenie mnie to nie przekonuje taki groch z kapustą i do tego ze znajomymi. Już w szczególności jak się nie ma tych znajomych zbyt wielu albo nawet żadnych z którymi chciałoby się korespondowac przez net. To chyba typowy problem tych nudnych facetów z kafe. Nic się na to nie poradzi :D.