Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość konstantynopolitanczykowianecz

Agent a pracownik biura podróży?

Polecane posty

Mam zamiar kupić wycieczkę zagraniczną. Czytałam, żeby raczej jej nie kupować u agenta. A kto to jest ten agent i skad wiem, że jest agentem a nie zwyklym pracownikiem biura podrozy? Czy agnet pracuje w jakims centrum turystycznym, ktore sprzedaje oferty roznych biur a pracownik w konkretnym biurze???? Zielona jestem pomóżcie. O co trzeba koniecznie pytac kupując taka wycieczkę??? Czy last miute naprawdę się opłaca?

Gość josia4444
Agent to osoba prywatna zatrudniona na podstawie umowy z wielkimi korporacjami firmami juz znanymi np znane marki biur podrozy na podstawie własnej działalności gospodarczej czyli daja agentowi prawo otworzyc swoj biznes pod znana markowa nazwą i sprzedawac produkty tej marki ale nie jest on bezpośrednim pracownikiem firm. Ja bym sie niczego nie bala u agenta mozna jeszcze lepiej negocjowac warunki i ceny

tak mówisz. a skąd bedę wiedziała czy jestem u agenta? nie wiem...bedzie pisało "agencja" zamiast "biuro"??? Jakie biura podróży polecacie???

Gość poiuytre
Zapytasz się:" jest pan agentem"? On powie :"tak". Obrócisz sie na pięcie i zwiejesz.

up

up