Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsddddds

co o tym sadzicie?? hmm

Polecane posty

Gość dsddddds

zostawil mnie po wielu latach dla innej malolaty.. a teraz gdy sie dowiedzialam ze ma jakas inna i juz nie chce z nim gadac calkowicie on wydzwania, wypisuje ze mnie kocha ze on sobie chcial tylko tak pokrecic.. ale nie mysli o niej powaznie ze nie wiedzial ze ,, ona sobie taka wielka milosc wymysli'' i teraz wypisuje mi kazdego dnia smsy jak to mnie kocha jak teskni, powiedzial ze bedzie się o mnie staral bo nie chce mnie stracic... ja juz nic nie odp nie odbieram.. zbyt wiele wycierpialam ale nie rozumiem jego zachowania?

Gość no widzisz...
",, ona sobie taka wielka milosc wymysli'' " sama bez powodu sobie to wymyśliła?! :) ...urocze " zbyt wiele wycierpialam ale nie rozumiem jego zachowania?" przypomniał sobie albo lepiej....uświadomił sobie ze mozesz być szczęśliuwsza z innym a on przeciez nie zniesie twojego szczęścia :) Proste. /dlatego robi ci pranie mózgu i sieczke z niego. Jak juz sie omota to znowu bedziesz zakochana, nieszczęśliwa a on szcześliny nie zakochany :)

Gość no widzisz...
bedzie "no! znowu moja teraz moge sobie odpocząć" do nastepnego razu :)

Gość dsddddds
no wiem.. czyli co radzicie mi zrobic? jak reagowac na jego smsy o jego wielkiej milosci.. a on do mnie mowi tak - ,, ja to sobie dopiero zdalem teraz sprawe ze ty masz 23 lata i w koncu mi ciebie jakis koles sprzatnie ciebie zrobi dzieciaka.. ożeni sie z toba i co ja wtedy zrobie? chyab sie zabije.. '' wiec wiem ze on sie boi poprostu ze ja sobie kogos znajde.. bo widzi ze go olewam.. nie wiem co robic..

Gość ufofoffff
kopnela bym go w dupe i nigdy nie zamienila ani slowa

Gość lady_margarett
wiesz cos w tym jest prawdy co on pisze bo kiedys właśnie byłam w sytuacji takiej małolaty. latał za mną gościu który miał długie lata panne i zdradzał ją ze mną długi czas ale na koncu i tak mnie popierdolił dla niej.

Gość eryczka
przestan wierzyc w te brednie ze cie kocha , smsy kasuj , nie czytaj ich. I znajdz sobie chlopaka dojrzalego , a tamten niech zobaczy jaka jestes szczesliwa i niech poczuje sie tak jak ty gdy zradzal cie z malolatka

Gość lady_margarett
po napisaniu przez ciebie kolejnego postu to jednak zmieniłam zdanie. daj dupie siana bo to tylko syndrom zazdrośnika. taka męska duma. facet zdaje sobie sprawe że dasz rade życ bez niego i to go boli. w dupe go kopnij. myslałam ze takich pierdół nie pisz

Gość no widzisz...
"- ,, ja to sobie dopiero zdalem teraz sprawe ze ty masz 23 lata i w koncu mi ciebie jakis koles sprzatnie ciebie zrobi dzieciaka.. ożeni sie z toba i co ja wtedy zrobie? chyab sie zabije.. " ojeje bu bu bu biedny robaczek a gdzie on był jak tobie było żle? czy myślał o tobie jak tamta obracał? :) a moze wyedy myślał o ślubie z toba i dzieciavh czy ocknął sie z ręką w nocniku ? :) chyba to drugie...biedaczek...wolno jazacy koleś.... jak urodzisz dziecko to sie po 20 latach zorientuje ze jest ojcem...ehhhh szkoda gadać.

Gość no widzisz...
nagle olśniło faceta... niesamowite!

Gość dsddddds
tak i codziennie wydzwania i wypisuje... zadrecza mnie gada mi jak żałuje wszytkiego ( dodam że bylismy razem 6 lat) mam jzu tego dosc co mu dowalic takiego zeby dal mi jzu spokoj?

Gość no widzisz...
nasłuchaj sie, naczytaj, napatrz na to jak załosny jest i uwierz mi szybko ci przejdzie :) on sie zmeczy a ty sie znudzisz...wiesz jak bedzie ci to tyle razy gadał to dla ciebie straci to sens i bedzie tylko "tak tak wiem mówiłęs" :P mozesz mu tak odpisywać :P