Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość estermal

Boze, czemu wszystkie kobiety ranią?

Polecane posty

Gość estermal

tak w skrócie to laska chciala ze mną mieć "przerwe" w związku, na co się nie zgodziłem oczywiscie argumentując to tym, że nie jestem zabawką i nie dam się odepchnąć na niewiadomo ile ( bo sama powiedziała ze nie wie ile to potrwa) na bok a później jak gdyby nigdy nic dalej dać się sobią "bawić" dalej a po drugie nie wyobrazam sobie czegos takiego bedac z kims 4 lata, nie widywac sie, nie utrzymywac z kims kontaktu przez powiedzmy miesiac, nie wiedzac co ta osoba robi, z kim sie spotyka itp...po czym nie wiadomo czy wrócila by spowrotem po tej przerwie do mnie bo sama nie potrafila sie sprecyzować.. i skonczylismy (4 letni...) związek, oczywiście poszlo na mnie bo ona chciała tylko "przerwe" a ja się nie zgodzilem, to tak w maksymalnym skrócie ale mam nadzieje ze rozumiecie o co chodzi, placze i nie wiem co dalej...

Gość no widzisz...
Boze, czemu wszyscy meżczyzni ranią?

Gość estermal
nie wiem którzy..

Gość Babook
pewnie masz rację. przerwy nic nie dają, to trzeba inaczej naprawiać

masz 100% racje...nad zwiazkiem nalezy pracowac, ale w tej ,,firmie" nie ma urlopow;).....albo ta kobieta jest niedojrzala...albo...ma kogos na oku...tak juz jest... 4 lata to dlugo...dla niektorych widac bylo za dlugo...trzymaj sie:)

Gość jolan
A może spróbuj z nią po prostu porozmawiać czemu chce tej przerwy? Bo w sumie to tez bym nie chciała być tak potraktowana jak Ty.

Gość fdswwe
tak to wlasnie jest z kobietami.. typowo babskie zachowanie

Gość tak to glupio pytac
........ wez sobie zapoznaj te gruba i brzydka - jak mowi z topiku obok -- i wiedz na przyszlosc kazda ladna cie zostawi

Gość Piękna mądra i rozsądna
Przede wszytskim pewnie ona ma chwilowy kryzys - kaprys księżniczki, która liczy, ze bedziesz za nią latał ale najpierw pozwolisz jej się wyszumieć! Musisz pannę na ziemię sprowadzic, bo chyba się zagalopowała w swoich marzeniach sennych.. Olej ją.. Pamietaj jedno.. sama jestem kobieta i dobrze Ci radzę.. Im bardziej ją zlejesz tym bardziej sie wystraszy i bedzie wracala na kolanach... Napisz jej tylko cos w stylu "mam dość być traktowany ja śmieć, ktogo można wyrzucić w kąt, skoro nie chcesz ze mną być to droga wolna, ja krowie spod ogona nie wypadlem i bez Ciebie sobie poradzę w życiu" i zamilknij na dluuuuuugo.... Zobaczysz.. Minie dzień...dwa... laska nie wytrzyma... Tylko się nie szmać i nie blagaj o powrót nie naciskaj jej! badz stanowczy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pamietaj, że za miękki juz byleś i teraz masz skutki... Bo baby kochają drani...