Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość duże stopy u kobietg

Duże stopy u kobiet

Polecane posty

Mam duże stopy (40) i wstydziłabym się, gdyby facet chciał mi je pomasować, pocałować czy possać paluszki... tj, stfu!, paluchy. Wydają mi się nieerotyczne i mało kobiece :( A co Wy na ten temat sądzicie?

Gość katarynka21
ja mam rozmiar 36:)ale myśle że nie powinnaś tak bardzo skupiać sie na swoich stopach:)napewno masz inne atuty:)

Gość SPACCCCCCCCCCCCMISIECHCE
JA MAM 38 ALE CHUDE PRZEZ TO WYDAJĄ SIE KAJAKOWE :p

Gość maruta
też mam ten rozmiar stopy, mało tego , mam kompletnie niewymiarowe stopy., palce układaja mi sie w ksztalt strzałki i są takie krzywe że co drugi się chowa za swojego sąsiada. mimo to staram się, by stopy były zawsze ładne, pachnące, głatkie i jest w porządku. pocieszenie dla nas? - mozemy nosić buty na mega wysokim obcasie bo wyglądają lepiej niż na małych stópkach, a poza tym często szpile nie mają małych rozmiarów więc ja jestem zadowolona mimo tych anomalii :)

Ja z obcasami raczej nie przesadzam, mam 175 cm wzrostu i najwyższe jakie mam to 10 cm, na co dzień wybieram takie 8-9 ;) Mam jednak inne wrażenie - buty najlepiej wyglądają w rozmiarze 37-38. Większe tracą proporcje i nie są już takie ładne.

Gość vzvxvx
Jesli jestes wysoka to masz duze stopy (to chyba logiczne), wysocy ludzie i male stopy wygladaja komicznie. Ja ma 36 ale jestem niska 161cm, wiec proporcje zachowane.

Gość maruta
ps. mozemy chodzić po wodzie na takich kajakach :D

Gość maruta
ja mam 167 cm wzrostu, wieeelkie stopy i obcas 12 cm więc optycznie stopa wydaje się krótsza na takim wysokim

Gość maruta
gdy kupilam ostatnio pewne buty (ponad 12 cm obcasu) to zdziwiłam się, że moja stopa jest taka 'mała", a przynajmniej sprawia takie wrazenie

ja mam 40/41 przy wzroście 177 więc nie jest źle, przynajmniej jak chodzę to się nie przewracam :D nigdy o tym nie myślałam, że coś może być 'afee' na rozmiar i kształt stóp to raczej nie mamy wpływu więc po co się nad tym rozwodzić ;)

Przecież rozmiar nie ma znaczenia, nie? :D 40/171 cm ;P Nikt do tej pory nie narzekał ;)

mam w pracy dziewczyny, ktora brzydzi sie wszystkich stop, nawet swoich :-O dlatego nawet w lecie nie nosi zadnych butow z odkrytymi placami :-O

nawet duze stopy, jezeli sa wypielegnowane, gladkie i z ladnie pomalowanymi paznokciami sa ladne !

Gość EL NINKA
41 buciki, ale 183 cm- choć jakbym była chudsza, to może by 40 weszla;); Najważniejsze proporcje, zresztą przy długich, zarąbiście zgrabnych nogach 1,20, kto tam patrzy na stopki;)

A poza tym, to panowie też nie są idealni - nie ma nic gorszego od czarnej kępki kłaków na paluchu wystającym z sandałów ;D oczywiście poza skarpetami w tychże ;P

To trzeba golic i tam wlos ? ;) I klapki czy sandaly komponuja sie nie najlepiej ze skarpetkami :classic_cool:

Gość proekozielona
mozemy nosić buty na mega wysokim obcasie bo wyglądają lepiej niż na małych stópkach, a poza tym często szpile nie mają małych rozmiarów więc ja jestem zadowolona mimo tych anomalii nie zgadzam się z wpisem powyzej, wiekszosc sexy szpilek mozna dostac w rozmiarach 35,5 lub 36. Ja mam taki rozmiar. Male stopki wygladaja uroczo wprost przeciwnie do rozmiaru 41 u kobiety.

Gość proekozielona
lubie placki :classic_cool: