Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość duże stopy u kobietg

Duże stopy u kobiet

Polecane posty

dobrze Vera, że takie "mądre" kobiety jak Ty zaglądają na fora dla głupków bo wobec bycia niedowartościowanym nie ma to jak samouwielbienie własnej wyższości nad gawiedzią, prawda?

możesz dać se siana z tą ironią i idź czytaj lepiej fora o psychologii, filmach Bergmana itp. skoro tak Cię razi panująca to degrengolada

Kaleko emocjonalny, żyjący w świecie fantazji i daremnych opowiadań erotycznych, z łaski swojej, wykurrwiaj w przysiadach i zanim coś napiszesz zastanów sie trzy razy bucu. A a propos mojej rzekomej mądrości - link, screen na którym widnieje moja wypowiedź w której napisałam, że jestem mądra albo kłamiesz. :classic_cool: Ups, kłamiesz. :classic_cool:

sama sobie odpowiedz na ostatnie pytanie a wcześniejszej wypowiedzi nie będę komentował, bo nie warto karmić takich żałosnych trolli jak ty

duże stopy o kurcze co następne duży jęzuk a może za mała trzustka dajcie już spokój

Gość czita czika czacza
Hehe... mam 41. Kiedy szukałam butów do ślubu pozostało mi jedynie znalezienie butów na wymiar. Skończyło się na nich - http://www.unibut.net/ ale efekt był super, bo buty były idealnie dopasowane do mnie ;-)