Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość duże stopy u kobietg

Duże stopy u kobiet

Polecane posty

Gość pospolitysmeracz
37 małe zgrabne paluszki, zawsze wypielęgnowane mój mąż dostaje świra na ich widok zwłaszcza latem ale inni faceci tez zauwałyłam ( najważniejsze u kobiety oczy,zęby usta piersi pupa i stopy)

168 i 40, problem z butami mam okropny, wszystkie za szerokie i zawsze szukam takich które optycznie skracają

zawsze z butami tak kombinuje, że nie widać, że tofaktycznie taki rozmiar, a co do stóp to mam ładne szczupłe stopy i mimo rozmiaru podobają mi się :D

bardzo jestem ciekawa jaka jest ta z książki, może nawet mnie tym trochę zainteresowałeś

nie przejmujcie się dziewczyny, jeśli stopy są zadbane z pomalowanymi pazurkami czyste to nawet takie 40nr są stworzone do całowania, ja bym się zgodził wycałować stopy ładnej dziewczynie o takim rozmiarze gdyby były takie jak napisałem i masował bym je także :-)

Gość tamara a jakie buty skracają
optycznie stopy? czym kierować się przy wyborze?

na pewno nie z czubami, tylko z zaokrąglonym czubkiem, z reszta ja biorę buta do ręki i już widzę czy go przymierzę czy nie, bo wygląda jak kajak, a najgorzej jest z kozakami, ale jak się chce to się znajdzie

na pewno nie z czubami, tylko z zaokrąglonym czubkiem, z reszta ja biorę buta do ręki i już widzę czy go przymierzę czy nie, bo wygląda jak kajak, a najgorzej jest z kozakami, ale jak się chce to się znajdzie

Stopy do 42 są ok, wiadomo, że małe stópeczki 36 wyglądają uroczo, ale jak stopy są zadbane to naprawdę rozmiary 40, 41 są ok... a do tego w ładnych butach ;)

wszystko zależy od kroju, but musi być zgrabny w rozmiarze 40, a niestety większość butów wygląda ładnie w tych mniejszych rozmiarach, czasami jak wyciągam z pudełka 40 to nie chce mi się wierzyć, że to ten sam but, czasem nawet dodatki na nim szyją większe, czego w ogóle nie rozumiem

Gość tamara a jakie buty skracają
A masz jakieś ulubione firmy obuwnicze? Ja niestety noszę czterdziechy, mam co prawda 1,75, ale i tak marzą mi się stopy mniejsze o rozmiar lub dwa...

Nie mam ulubionej marki. Po prostu zawsze chodzę po sklepach i oglądam. Jak but wygląda na duży, sprawdzam że to np.37 to sobie daruje, bo wiem, że 40 będzie ogromniastaaa... niestety dzięki temu nie mogę sobie kupić zawsze upragnionych butów, prawda też jest taka, że każdy but na obcasie optycznie skraca, ale ja obcasów nie noszę... :/

duża stopa hm pojecie względne a co do butów to zakładajcie na jak najwyższej i cienkiej szpileczce, stopy to jedna z seksowniejszych części kobiecego ciała poza tymi intymnymi :-)

Gość duża stopa to duża stopa
pojęcie jest ostre. kobiece stópki to 36, 37, maksymalnie 38. te 39, 40, 41 i o zgrozo więcej to mają faceci...

tak jak z pokolenia na pokolenie ludzie stają się wyżsi tak samo chyba jest niestety ze stopami. Popatrzcie na nastolatki. Wiele z nich o wzroście od 160cm ma stopy w granicach 40 lub większe... długie i chude i w baletkach - coś strasznego!

też mam rozmiar 40 na wzrost 172 i co mnie obchodzi co inni mówią i myślą - nic! a czy 36 38 czy 40 to stopki są stopkami - tylko muszą być zadbane :P

przy wzroście 172 40 jest ok, ale ja mówię o tym, że młode dziewczyny bardzo często miewają stopy większe niż 40 a wcale nie są wysokie

ale to już nie jest ich wina na to nie ma żadnego lekarstwa - ja też bym chciała mieć te 5 cm wzrostu mniej ale głowy sobie przecież nie utnę

no nie ich wina tylko stwierdzam taką tendencję - kobiety mają coraz większe stopy i niedługo te poniżej 40 będą rarytasem ;) ale czemu chciałabyś mieć 5cm mniej? Nie jesteś aż tak wysoka

Gość juz sama nie wiem to pytam
a ja mma 35-36 i marze o 38-39. Moglabym nosic wysokie obcasy.. na takiej malek stopie jak moja to góra 8cm przejdzie. Np. 10cm przy rozmiarze 35 to jest tak, jak 14cm przy 39 - stopa prawie pionowo. Kobiety z duza stopą mogą wygodniej chodzic w szpilkach, ja, by miec ten sam obcas co autorka, musiałabym sie emczyc, a dla niej byl by to codzienny obcasik.

no i super, ja mam 174cm i chciałbym mieć taką kobietę i wcale bym sięnie przejmował, że jest trochę wyższa ode mnie na obcasach bo uwielbiam kobiety na obcasach

do "już sama..." - no tak - dla stopomaniaków to bardzo urocze stópki ale faktycznie jeśli chodzi o wysokość szpilek to może być problem tylko, że tu chodzi o proporcje - Twoje nogi i stopy wyglądają seksownie w butach na szpilce 6-8cm i proporcjonalnie wyglądają tak samo jak 40 na szpilkach 10cm - nie chodzi o bezwględną wysokość obcasa ale o proporcje :)

Fischer, słyszałam z pewnego źródła, ze jesteś debilem do sześcianu. :classic_cool: A teraz schowaj flaka w nogawkę i wypierrrrdalaj koniobijco. :O 🖐️

heh no on sie nie przejmuje tym wcale ale mi trochę głupio jest - ale co tam raz się żyję ta różnica je jest aż tak kolosalna chyba że założę szpile 11,5cm

:D Pewniejszego nie będzie. 😴 Załamuje mnie wasza płytkość, jakieś Ewunie, chooy wie co to jest w ogóle. :O :D 🖐️ Jakis Fischer marszczący freda pod co drugą wypowiedź loch z forme. :O Aaaaghrrr. Fuj. Dzisiejszy odcinek może się mieć tytuł - Kiedy głupi pozna głupią. :classic_cool: