Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawi mnie ta kwestia

dziwne zachowanie kolegi z pracy... proszę o pomoc

Polecane posty

Cześć.. Mam pytanie. Od pewnego czasu zauważyłam, że w moim dziale jest facet, który dziwnie się w stosunku do mnie zachowuje.. Dziwnie to znaczy często na mnie patrzy, często przebywa w pokoju, w którym pracuję, gdy ze mną rozmawia, to się przekomarza, w sensie lubi się podroczyć.. Robi mi czasami na złość, ale w kwestiach małoznaczących. Gdy naprawdę potrzebuję pomocy jest pierwszy, aby mi jej udzielić.. Jednocześnie jest bardzo zamknięty w sobie, wiem, że chyba z kimś mieszka (lub mieszkał), poza w/w nie robi kompletnie nic aby się zbliżyć do mnie, nie dotyka mnie w żaden sposób, nawet przypadkowo, choć ma wielokrotnie okazje. Czy to możliwe, iż hamuje go świadomość, że mam męża? W jaki sposób zachowuje się facet około 30, któremu podoba się kobieta i coś by od niej chciał. Wiem, że brzmi to jak post 15-latki, ale wyszłam już trochę z wprawy i chętnie poznam opinię innych ludzi. Z góry dziękuję za odpowiedzi, nawet te pomarańczowe :)

Gość kwartnik
a co tu gderać , facet ma to w genach, że szanuje kobiety a Ciebie trochę lubi :)

Gość fgdfddfdf
rucha tą z ktora mieszka, pewnie juz mu sie znudzila wiec oglada sie za nowym towarem do ruchania

Gość brutal macabree
chce cie brać na biórku

dziękuję podszywom... a teraz mogę prosić o poważne wypowiedzi? Chciałabym poznać opinie ludzi patrzących na sytuację z boku.

Gość hmmmmmm.................
możesz coś więcej powiedzieć?? moim zdaniem leci na ciebie :)

Gość normalne objawy zauroczenia
kobieto, bierz się za niego, bo z postu wynika ze cie kręci

Gość cześc też mam pytanie
po co znów wklejasz ten temat, 29 maja pisałaś to samo?