Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gab(rysia)

Nienawidze skorpionic

Polecane posty

Jakie to upierliwe osoby. Kazdy z Was pewnie spotkal na swej drodze ludzi o wybujalym ego, którzy skutecznie obrzydzili Wam życie? Mi życie obrzydza pewna skorpionica, próżna, zarozumiala, nie znaszaca sprzeciwu, moja przyjaciolka(w dodatku sama okresla sie tym mianem), jak sie uwolnic od tak tokstycznej osoby? Nie odbieram tel. nie odpisuje na malieT to chyba oczywisty znak ze nie che z nia kontaktu, ale ona to sobie tlumaczy innaczej, ze pewnie bylam zajeta, nie dopuszcza nawet mysli, ze moge ja unikac!!! Sorry musialam sie wygadac...

Gość ja skorpionica
powiedz jej to w oczy zamiast chowac glowe w piasek

Gość skorpionicaa
my skorpiony mamy w dupie twoja krytyke:) To najlepszy znak

Gość aha i achhhhhh
mnie też jedna skorpionica kiedys powiedziala coś bardzo niemiłego. Na szczęście nie mam z nią juz kontaktu, a w dodatku zbrzydla strasznie bo wyschła :P :D

poważnie? no gdyby mi raz powiedziala cos przykrego, a potem odeszla w sina dal to byloby ok, ale ta jest jak wrzód na dupie

Gość jestem skorpionicą
i zdecydowanie nie zgadzam się z tym, że skorpionice to wrzody na dupie - wręcz przeciwnie, jak mi ktoś choćby tylko lekko da do zrozumienia, że nie chce utrzymywać kontaktu, to odwracam się w siną dal i w dupie mam tę osobę. W życiu nie wydzwaniam, nie piszę i nie skamlę! To co opisujesz nie jest absolutnie w stylu skorpiona!

Gość skorpionetta
ja tez skorpionica :) kobiety spod skorpiona sa bardzo silne i bardzo daleko dochodza, duzo osiagaja :) Wiec mi to nie przeszkadza, ze jestem uwazana za zarozumiala i upierdliwa jak mam takie poytywne cechy charakteru :)

jestem skorpionica czyli takie zachowanie, ktore opisalam powyzej nie jest regula, tzn ona jest nienormalna? mam wrazenie ze mnie przesladuje, nawet w internecie...jej facet(kiedys moj)jest hakerem, nauczyl ja pare sztuczek, a ona w swej glupocie mnie, teraz wiem ze siedzi mi czasami na kompie, co ja odlacze to ona znowu, psychiczna osoba...