Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kusterek55

czy tak bedzie dobrze?

Polecane posty

Moja dziewczyna ktora bardzo kocham ostatnio ceizko zachorowala .Doiwedzialem sie,ze w przyszlosci moze jezdzic na wozku .Chce ja zostawic ,bo tak naprawde bedzie lepiej i dla niej i dla mnie .Ona by nie chciala zyc w poczuciu ze jestem z nia z litosci. Jak jej to powiedziec,aby nie urazic.Zrywac kontaktu calkowicie nie chce ,alem oze powienienem calkowicie sie od niej odcic,jak myslicie? Jak jej to powiedziec i czy sie odcinac?

Gość facetzwenus
0/10

Gość gosc xxx
no chlopie nie zly z ciebie du... ale skoro sytuacja cie przerosla to rzeczywiscie musisz jej delikatnie powiedziec, absolutnie tak poprostu nie znikaj, tylko porozmawiaj z nia jak to wyglada. dokladnie ci nikt nie powie co masz powiedziec bo chyba nikt sie w takiej sytuacji nie znalazl zeby wiedziec jak to delikatnie zrobic

Gość Tomaszowianka
widocznie jej nie kochasz, bo jak nyś ją naprawde kochał, to by ci takie głupie pomysły do głowy nie przychodziły,

Gdyby mój chłopak był w takiej sytuacji- mimo wszystko bym go nie zostawiła! Jeśli ją Kochasz to dlaczego chcesz ją zostawić w tak ciężkim dla niej momencie, to ją zaboli. Przecież można żyć normalnie a jeszcze nic nie wiadomo jak to mówisz w " przyszłości " na razie jest Ok prawda? a może później wszystko dobrze się potoczy, może nie będzie jeździła na wózku? Musisz dać jej wsparcie swoje. Jeśli naprawdę chcesz z nią zerwać to nie zrywaj całkowicie kontaktu bo to ją zaboli !!!!! Bądź blisko dla niej...ona to zrozumie.

Gość karma cie dopadnie
nigdy nic nie wiadomo w życiu, jak ty byś się poczuł gdy tobie coś się przytrafiło i skonczył byś na wózku inwalidzkim i twoja ukochana cie rzuciła bo jesteś za dużym balastem??? nie pomyślałes o tym no nie?

moze i macie racje,ale ona bedzie myslala,ze zostalem z nia z litosci.No narazie nie wiadomo jak bedzie,ale raczej male szanse,ze nie skonczy na wozku .

Gość OneTwo
Jeśli ona Cię kocha, to zrozumie.

jestem w kropce,bo niby chce zostac i ja kocham a z drugiej strony boje sie patrzec na jej ewentualne cierpienie;(

Oj...myślałam, że mniej niż 18. No sorry ale powinieneś mieć swoje zdanie i wiedzieć czego chcesz...a nie zastanawiać się. Na pewno będzie wszystko ok z nią a ty chcesz wszystko skreślić ...

to jest najgorsza sytuacja jaka może być .. co byś nie zrobił będzie źle .. zostać bedziesz cierpiał nie zostać wyjdziesz na chama musisz porozmawiać z Twoją dziewczyną .., jak ona to widzi .. chyba najlepszą sytuacją bedzie jak bedziesz ja wspierał nie uciekniesz , ale już jako przyjaciel ! ale nie w tej kwestii ,ze powiedziecie sobie ze zostaniecie przujaciółmi i wiecej Cie juz nie zobaczy (bardzo modne w tych czasach ) ale tak faktycznie gdybyś ją kochał to byś został i nie zastanawiał się ..nad odejściem miłość to nie tylko piekne chwile , ale tez własnie takie momenty .. w końcu ślubuje się na dobre i na zle\ nie jestes dojrzały do związków

bardzo mi przykro :( Sam musisz zadecydować co dalej bo to jest wielka odpowiedzialność i oby się nie okazało później ze jednak sytuacja Cie przerosła. Pogadaj o tym szczerze z dziewczyną i oboje coś postanówcie.

tylko ,ze nie wiem jak mam jej to powiedziec,ona wyczuje ze sie boje i kaze mi odejsc i bedzie ja to bolalo