Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pina...Palina

Odważyć się?

Polecane posty

Gość Pina...Palina

Hej, mam 17 lat, poznałam fajnego kolesia, fajnie mi się z nim gada, podoba mi się ale jest pewien problem, otóż on nie jest juz prawiczkiem i namawia mnie do seksu, ja jestem jeszcze dziewica i nie jestem jeszcze na to zdecydowana, tzn chciałabym już to zrobić ale mam pewne obawy. Chciałabym właśnie z nim to zrobić ale on traktuje mnie tylko jak koleżankę i myślę że chce się ze mną tylko zabawić a ja szybko przywiązuje sie do ludzi, boje sie,że będę cierpiała ale z drugiej strony zależy mi na nim i wlaśnie z nim chciałabym to zrobić i teraz mam problem bo nie wiem co robić... :(

Gość 21lat
zależy ile chce ci zapłacić za sex

Gość hahahhahahhaaaaaa
"ale on traktuje mnie tylko jak koleżankę i myślę że chce się ze mną tylko zabawić " szkoda słów jesteś głupia i tyle

Gość Pina...Palina
Nie jestem dziwką !

Gość ?????????????
nie rozumie jak możesz iść z nim do łóżka tylko dlatego że chcesz już "to" zrobić... i żeby on cie jeszcze kochał, albo był twoim chłopakiem... on namawia na seks bo chce cie zaliczyc a ty jeszcze masz dylemat bo tak bardzo chcesz to juz zrobic... ja pier******* co za pokolenie rośnie...

Gość qwertyasdfghzxcvb
tak ndaj mu dupy a za tydzien zaloz temat pt poszlam z nim do lozka i przestal sie odzywac nie wiem co robic... hahahahhahaa