Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jutro wazny dzien

Zwolnic sie po wfie czy nie?

Polecane posty

Gość jutro wazny dzien

Hej... nie wiedziałam jaki temat wpisac, glupio zabrzmiało, ale Mam takie nietypowe pytanie... Otóż jutro mam na 8, pierwszy jest WOS - muszę iść zeby poprawic ocene na wyższą, po czym 2 h wf'u. Bieg sprintem na 4 km, pozniej zaliczanie roznorodnych cwiczen, i pewnie jeszcze w kosza bedziemy grac. Jak w siatke to luz, ale ostatnio ciągle gralismy wiec podejrzewam ze teraz bedzie kosz. :/ Jest taki upał, ze bede spocona jak szczur... a pozniej 6 h w szkole , i muszę jeszcze po niej pozałatwiać pare spraw na mieście. Nie ma opcji żebym nie ćwiczyła, musze zaliczyc ten pieprzony wf. Myslicie ze moglabym sie zwolnic? Przyjsc do domu na tą godzinke/ dwie, umyc sie przebrać i do szkoły? Jesli tak to co mam powiedziec? Inni raczej beda siedziec normalnie, tylko ze mna cos jest nie tak, wystarczy ze cokolwiek zrobie to sie ze mnie leje. Nie chce pozniej sie zle czuc z tego powodu...

Gość jutro wazny dzien
up

Gość jutro wazny dzien
?

Gość jutro wazny dzien
co byscie zrobili?

Gość dfgdfgdf
Zwolnij się lepiej i weż szybki prysznic

Gość jutro wazny dzien
po wf mam religie i plastyke, więc na te 2 h bym mogła. Potem mam biologie, staram się o 5 więc powinnam być... Tylko co mam powiedziec? Że do lekarza?a jak sprawdzą?(zdarzalo sie i tak)

Gość w szkole nie ma
prysznica??? Szok, w takim razie w ogóle nie powinny się tam odbywać zajęcia w-f, albo powinny się odbywać na ostatnich godzinach lekcyjnych.

Gość jutro wazny dzien
czaje sie bo wiem jacy sa nauczyciele:( a szczegolnie wychowawca, wszystko sprawdza, jest wscibska jak nikt

Gość jutro wazny dzien
up

moment, bo ja gorzej kminie dzisiaj jakos...to chcesz sie zwolnic z ostatnich lekcji czy z jakis srodkowych? i ile wy macie teraz lekcji do cholery??

Gość a nie macie prysznica
nawet u mnie szkole bylo, a to bylo daaaawno, ze nawet najstarsi gorale nie pamietaja :D czerwiec juz, nie idz, nic nie mow, juz przeciez nikomu nie zalezy, oceny wystawione. Nigdy nie bylas na wagarach? :D

Gość a nie macie prysznica
9 lekcji, zgodnie z moimi obliczeniami. To tak w normie chyba, zwlaszcza ze wiekszosc z tych lajtoiwych - zwykle je razem upychaja ;)

za moich czasow bhp pozwalalo na maksymalnie 8 ;) Dziewczyno, mnie by szlag trafił jkabys sie zwalniała zeby sie umyc...weż ze dwie bluzki-jedna do cwiczen, druga do przebrania po lekcjach, a w trzeciej przychodzisz, no i dobry antyperspirant przed wyjsciem z domu, a w szkole na biezaco uzywasz dezodorantu i po problemie.

Gość jutro wazny dzien
tak jutro 9 lekcji. nie ma zadnego prysznica, o tym mozna pomarzyc... jest tylko nedzna , mala umywalka w kiblu ogolnym , chce sie zwolnic ze srodkowych, bo na 2 i 3 godzinie lekcyjnej sa te wfy. potem normalne lekcje,z tym ze na 4 i 5 sa luzne, tj religia i plastyka. Pozniej mam biologie, na ktorej musze byc bo staram sie o 5. na wagarach bylam nie raz i to nawet ostatnio, dr mnie zlapal na miescie :D A oceny do 10 czerwca u nas mozna wystawiac

Gość jutro wazny dzien
tak wlasnie mysle, ale no nie wiem... tak sie poce ze masakra, oczywiscie nosze ciuchy i buty na zmiane, uzywam perfum, ale co z tego skoro mokra jestem...

Laska, wkopiesz sie zwalnaijac ze srodkowych lekcji...wez nie rób jaj, tylko radź sobie ;) z pracy kiedys sie nie zwolnisz bo sie pocisz. i polecam wizyte u drematologa, skoro jest problem.

Gość jutro wazny dzien
pojde ale to juz dopiero gdy beda wakacje bo teraz to nawet czasu nie mam... poza tym u nas to i tak mało, bywa ze i 11 h siedzimy w szkole Choc teraz i tak wiekszosc juz po 5 h ucieka.. Tak wlasnie mysle ze sie wkopie FARBANS , Dlatego sie boje ale z drugiej strony sama nie wiem juz :/ głupia jestem ;P

Gość ihfeihf
Wez ciuchy na zmine, dezodorant. Po w-f przebierz sie, uzyj dezodorantu, umyj twarz i musisz jakos wytrzymac. Glupota zwalniac sie ze srodkowych lekcji.

spokojnie ;D ile masz lat? która to klasa? usprawidliwiacie sie sami czy rodzice was?? i pamietaj, ze jak ucieka jedna osoba, to trudno, ale jak was poucieka duzo, a ciebie jeszcze nie bedzie na srodkowych lekcjach to oberwiesz najbardziej, zwłaszcza ze wychodzi mi iz masz tendencje do uciekania

...i pamietaj, ze teraz bedą wam wystawiać oceny z zachowania, a w pamieci ludzkiej zostaje to co ostatnie, wiec zeby ci nie zj***ali zachowania za to

Gość klapekZnogi255
Myślę, że nikogo nie zdziwi to że po całym dniu nie wyglądasz kwitnąco... Oczywiście rozumiem, że chodzi o Twoje samopoczucie i nie masz ochoty lepić się po całym dniu i capić troszkę, ale wyluzuj:D:D:D

Gość jutro wazny dzien
1 technikum,mam 17 lat;p w szkole to raczej wiekszosc sama sie zwalnia ale nasza wych., jest okropna z kazdej godziny nas rozlicza, wszystko sprawdza. Nie ma czegos takiego jak wagary bo i tak sie wyda predzej czy pozniej... gdybysmy mogli sie sami zwalniac to bym sie tutaj nie pytała;D FARBANS, widze ze dobrze mnie znasz:D:D faktycznie czesto uciekam ale od 3 tygodni nie zwiałam z zadnej godziny :D chyba sie domyslasz czemu;p

Gość jutro wazny dzien
ok ja uciekam, poucze sie z tej biologii jeszcze :D pa :) i dziękuje;**